Armbandje met Veertje!


Ik was al een hele tijd opzoek naar een klein subtiel armbandje. Ik houd heel erg van grote opvallende sieraden, maar niks gaat boven de kracht van een subtiel armbandje. Je voelt hem amper zitten, maar het is wel net het kleine detail wat je outfit afmaakt! Wil je meer weten over dit armbandje? Lees dan snel verder!
Ik mocht een sieraad uitkiezen op de website van Lana's Sieraden en al  snel wist ik dat ik een klein subtiel armbandje wilde! Toen ik dit armbandje met een veertje zag was ik dan ook dol gelukkig.Het kwam binnen in een doosje. waar van dat leuke bubbeltjesplastic zit en daarin zat nog een leuk schattig zakje die je goed kan bewaren. Ik vind het een zeer groot pluspunt dat het zo goed verpakt zit want dan weet je zeker dat het niet beschadigd raakt! Want het armbandje zelf zat ook weer in een plasticzakje.Het is dus een heel dun armbandje met een zilver veertje er aan! Ik ben er echt super blij mee. Ze hebben hem trouwens ook in het goud, voor de mensen die meer van gouden sieraden houden en ze zijn ook nog eens nikkelvrij wat fijn is voor de mensen onder ons met een nikkelallergie!
Het armbandje kost €8,95 en is verstelbaar, dus daarom past hij iedereen.  Ik kan niet wachten om dit armbandje te dragen met bijvoorbeeld nog een paar gekleurde kralenarmbandjes!

Als jullie je inschrijven voor de nieuwsbrief ontvang je 20% korting! Zo wordt het nog leuker om misschien eens een paar sieraden te kopen die ook helemaal niet zo duur zijn en vanaf €15,- zijn de verzendkosten ook nog eens gratis :D

Heb jij liever subtiele sieraden of grotere?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Mooi zo'n armbandje. Zoiets zoek ik nou eigenlijk in een ketting. Ik ben al niet zo'n sieraden drager maar als ik ze draag dan zijn het meestal kettingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeker dan een keer op haar site kijken! Daar staan ook subtiele kettingen :) X

   Verwijderen
 2. Vind het zo leuk staan, echt een mooi armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten