Mijn Favoriete Engelse Blogs!

Oei en voor je het weet heb ik alweer een week niks geplaatst op mijn blog, maar goed daar gaat nu weer even lekker verandering in komen. Mijn toetsweek was gistermiddag om 13.10 dan eindelijk afgelopen dus nu kan ik ergens in een hoekje gaan zitten huilen om mijn cijfers, haha. Het leek mij wel eens leuk om mijn favoriete Engelse blogs met jullie te delen, sommige meiden zijn ook Nederlands maar die bloggen dan in het Engels! Als je een beetje nieuwsgierig bent geworden, lees dan snel verder :)


Blogilates
Ik denk dat iedereen die mijn blog al wat langer volgt, deze naam zeker wel vaker voor bij heeft zien komen, Ik ben echt dol op Cassey haar blog en YouTube kanaal en haar workouts zijn zeker mijn favoriete ooit! Haar site ziet er super leuk uit, is makkelijk qua gebruik en er staat gewoon alles wat je nodig hebt. Er komen leuke artikelen online, maar natuurlijk ook dé killerworkouts!

Lily-Like
Lilia is een Nederlands meisje die in Groningen rechten studeert.  Naast Nederlands en Engels spreekt ze ook nog eens Russisch. Ik ben dol op haar YouTube kanaal en die volg ik dan ook al een behoorlijke tijd. Haar outfit artikels zijn altijd onpoint, kijk die foto in het midden onderin, die is toch gewoon prachtig! En ook haar Instagram mag van mij toch wel de #instagoals krijgen, haha

Poppy Deyes
Wie kent er niet, Poppy Deyes. Ze is natuurlijk de zus van Alfie Deyes (die iedereen vast wel kent). Ik ben dol op iedereen in die hele familie en toen ze een tijd geleden een blog begon, ben ik hem meteen met alle enthousiasme gaan lezen! Het is geen standaard beautyblog waar je honderdduizend reviews gaat vinden, Ik weet niet echt een goede beschrijving, het is een beetje tumblrachtig en I love Tumblr! Mocht je dus nog nooit op haar blog gekeken hebben, dan weet je wat je te doen staat :)

Aspyn Ovard
EUHM GOALS! Ik vind Aspyn zó ontzettend mooi! Haar blog is super leuk, haar instagram is super leuk, haar YouTubekanaal is super leuk. Kort samengevat is alles super leuk. Haar foto's zien er altijd prachtig uit en je kan best wel zeggen dat ik jaloers ben! Ook is ze in 2015 getrouwd met Parker en die bruiloft was zo lief om te zien! Dus ik zou zeker even een kijkje nemen op haar blog als ik jullie was :D

Ik heb er nog veel meer op mijn lijstje staan, maar voor vandaag leek dit mij wel even genoeg!

Wat zijn jouw favoriete Engelse blogs?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Super leuke tips voor blogs! Blogilates kende ik al, haar video's hebben me echt een hoop spierpijn bezorgd :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa een hele hoop spierpijn inderdaad, maar goed dan hebben we wel weer hard gewerkt :D

   Verwijderen
 2. Leuk rijtje, ik ga maar eens een kijkje nemen, want de meeste kende ik nog niet (oeps..)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha kan gebeuren toch! Ik hoop dat je ze net zo leuk vindt als ik :) x

   Verwijderen
 3. Lily-like vind ik ook een super blog. De rest kende ik nog niet. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ze is echt super leuk :) Bij de rest zou ik ook zeker even een kijkje nemen als ik jou was! xx

   Verwijderen
 4. Ik kende Aspyn nog niet, wat een fijne blog zeg. Haar instagram is ook echt om van te dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh je moet dan ook even naar d'r YouTube video's kijken die zijn ook super leuk!

   Verwijderen
 5. Leuk om te zien! Helaas volg ik echt al te veel Nederlandse blogs om ook nog eens Engelse te volgen haha. Oke Lily-Like kijk ik wel maar die is voor mij Nederlands hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik ken het probleem! Ik vind Lilia ook gewoon Nederlands hoor maar dacht aangezien dr blog in het Engels is past ze prima in dit rijtje thuis :) x

   Verwijderen
 6. Lily like vind ik ook super! Ik volg relatief weinig engelstalige blogs dus dat is ook meteen de enige die ik ken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk is haar blog he! Ik lees altijd een mooie mix van Engelstalige blogs en Nederlandse :)

   Verwijderen
 7. Hi Floor,

  Leuke blog suggesties! En je eigen blog mag er ook zeker wezen. Knap werk. Persoonlijk lees ik meestal meer engelstalige blogs dan Nederlandse blogs. Ik heb ook altijd een voorkeur voor storytelling blogs.

  Favoriete sites:
  Local Characters | The Art of Living: www.local-characters.com
  Far Features | Stories That Go Further

  Succes en fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten