BLOGSMAS | Tips voor een geweldig kerstfeest!


Aangezien kerst natuurlijk steeds dichterbij komt is het tijd om te zorgen dat al je kerstfeestjes super tof een cool worden. Je wil natuurlijk dat jij het kerstfeest geven hebt waar ze het volgend jaar nog steeds over hebben, omdat het zo geweldig was. Ben je nog op zoek naar een paar leuke tips om te zorgen dat je een tof kerstfeest kan geven, lees dan snel verder!Decoratie
Natuurlijk moet je zorgen dat je huis of de locatie waar je het wil vieren er super kerstig uit ziet! Je wil overal de fijne sfeer van kerst voelen. Zet je kerstboom neer en decoreer hem natuurlijk leuk, vergeet niet om de rest van je huis kerstig te maken met bijvoorbeeld kaarsen, kerststukje etc! Als je huis er leuk uit ziet, is je feest sowieso al een stuk beter!

Snacks
Je wil natuurlijk snacks op je party, want ja mensen willen nou eenmaal graag eten! Een van de leukste dingen is natuurlijk zorgen dat je kerstig eten heb! Mocht je hier nou echt geen inspiratie voor hebben, moet je even mijn blog in de gaten houden want er komt namelijk binnenkort een kerstparty snacks inspiratie artikel online!

Muziek
Nadat het eten en de decoraties gefixt zijn moet je natuurlijk ook gaan nadenken over de muziek, want wat is nou een party zonder muziek. Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat voor feest je geeft, maar anders heeft zowel Spotify als Apple Music een heleboel afspeellijsten met honderden kerstliedjes, want die zijn stiekem wel gewoon het leukst!

Dresscode
Hier moet je natuurlijk ook even goed over nadenken. Je kan iedereen heel netjes en kerstig laten komen, maar het is natuurlijk ook leuk om iedereen in de lelijkste kerstoutfit ooit te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foute kersttrui op een foute kerstlegging die totaal niet met elkaar matchen? (Ik heb dat echt niet op dit moment aan hoor, waarom zou je dat denken).Natuurlijk wil je eigenlijk ook kerstmutsen want er moeten wel goede selfies gemaakt worden, zodat iedereen kan zien wat voor tof feest je had!

Cadeaus
Je kunt bijvoorbeeld ook lootjes trekken en afspreken dat iedereen dan voor een bepaald bedrag een cadeautje koopt voor degene die hij/zij op het lootje heeft staan! Natuurlijk zijn er nog heel veel andere dingen wat je eventueel met cadeautjes zou kunnen doen, want bij kerst horen toch eigenlijk wel een soort van cadeautjes! Oh en dan kan je bijvoorbeeld meteen een wedstrijd doen, met wie het mooiste ingepakte cadeautje heeft!

Met deze tips moet je toch wel heel wat verder komen. En de magische woorden zijn natuurlijk gewoon: heb plezier! Als jij plezier hebt zien je vriendinnen/gasten dat ook meteen!

Ga jij nog een kerstfeest geven!
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wij vieren het gewoon ouderwets met de familie, maar lekkere snacks, goed eten en cadeautjes zullen zeker aanwezig zijn! Fijne tips :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is ook altijd gezellig! Ik doe het alle twee, op kerst zelf met mijn familie en aankomende vrijdag met al mijn vriendinnen :)

      Verwijderen

Een reactie posten