BLOGMAS | Mijn Everyday Lipstick StashZoals vele van jullie wel weten ben ik dol op lipsticks! Daarom ga ik vandaag mijn 24 meest gedragen lipsticks/lipbalsems  (ook wel mijn everyday lipstick stash) met jullie delen en wellicht zie je er nog een leuk kleurtje tussen die je voor kerst wil vragen of gewoon voor jezelf wil kopen natuurlijk :) Ben je benieuwd naar mijn lipsticks? Lees dan snel mee!Zoals je net ook al kon zien zitten mijn 24 meest gebruikte lipsticks in dit leuke bakje, die ervoor gemaakt is om je lipsticks in te bewaren. Ik heb deze van Alcira gekregen en dat kun je meteen zien aan de glitters die aan de binnenkant zitten, Alcira houdt namelijk ervan om overal glitters in te gooien, haha. Het bakje komt volgens mij van Ebay!

 Dit zijn de eerst zes lipsticks en waarschijnlijk ook al mijn favorieten. Het zijn vooral rood/besachtige tinten en dan heb je natuurlijk Faux nog die er tussen zit te chillen, haha. Je kunt trouwens door op de naam te klikken naar de review van de lipstick gaan. Van links naar rechts:
- Revlon, 028 Cherry Blossom
- Mac, Faux
- Mac, Sin
- Mac, Diva
- Kiko, 914 Amaranth
- Kiko, 909 Cherry RedDit is dan alweer het tweede rijtje. Er zit wederom geen kleurlogica in, maar ze staan op merk. Dat was je misschien bij de vorige ook al opgevallen, haha. Dit zijn wederom weer beskleurige lipsticks, maar ook een hele bijzondere kleur! Van links naar rechts:
- Catrice Ultimate Colour, 340 Berry Bradshaw
- Catrice Ultimate Stay, 070 Plum & Base
- Barry M, 151 Sunset
- E.l.f, Ravishing Rose
- HEMA Volumising lipstick, 06
- Hema Longer Lasting Lipstick, 03Deze kleurtjes pak ik al heel wat minder vaak. Er zitten ook twee lipbalsems tussen en zelfs nog een lipgloss! Van Links naar rechts zie je:
- Miss Sporty, 012 (is al behoorlijk oud)
- Etos, 110 (is al behoorlijk oud)
- Makeup Revolution, Make It Right
- Babylips Electro, Oh Orange
- Babylips, Cherry Me
- Essence MTV Lipgloss, Best Rock/Pop
Last but not least! Van deze rij pak ik al weer wat vaker lipsticks! Hier staan namelijk mijn 3 lipsticks van Essence en die vind ik echt super fijn! Wederom van links naar rechts:
- Essence, 01 Coral Calling
- Essence, 02 All You Need Is Red
- Essence, 07 Natural Beauty
- H&M, Dita/rood
- NYX Soft Matte Cream, Addis Ababa
- NYX Butter Gloss, Strawberry Parfait

Dit zijn dan de lipsticks waar ik elke dag wel een kleurtje uit kies! Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat ik niks op mijn lippen heb of wat anders, maar deze zijn toch zeker wel mijn favorieten. Ik ben dol op de lipsticks van Kiko, Mac, Catrice, HEMA en Essence!

Wat is jouw favoriete lipstick?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Sin van MAC is zo mooi! Maar ik heb Diva al en ze lijken zo op elkaar haha :) Je houdt wel echt een beetje van dezelfde kleurtjes als ik zie ik, grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa klopt, Sin is alleen donkerder! Ik ben echt dol op al deze kleurtjes, ze zijn ook gewoon perfect voor deze tijd van het jaar :) xx

      Verwijderen

Een reactie posten