BLOGMAS | De Perfecte Makkelijke Kerst snacks


Heey! Bij een (leuk) kerstfeest of gewoon gezellig kerst vieren met je familie hoort natuurlijk ook wel een paar lekkere snacks! Ik heb heel tumblr, weheartit, google en pinterest afgezocht naar de leukste ideetjes voor snacks! En weet natuurlijk ook hoe je die kunt maken! Sommige dingen kun je waarschijnlijk ook wel kopen, zeker als je goed kan zoeken!
Ziet dit er niet ontzettend leuk uit? Van aardbeien en bijvoorbeeld slagroom kun je hele leuke kerstmannetjes maken! Je kunt natuurlijk ook gewoon een stukje cake eronder doen en dan de must van de kerstman maken uit een aardbei!

DO YOU WANNE BUILD A SNOWMAN? Natuurlijk kun je met witte marshmallows/spekjes op heel veel manieren leuke sneeuwpoppetjes maken! Je kunt ook een Oreo dippen wit glazuur en dan er een gezichtje van maken. Je kunt ze op koekjes doen en dan als een gesmolten sneeuwman of gewoon in je warme chocomelk of koffie!

Chocola, ik walg er zelf van, maar je kunt er heel veel leuke dingen mee doen! En met zuurstokken kom je ook een heel eind! Je kunt ook wat chocola smelten en vervolgens over je popcorn doen en voor de leuk nog wat rode en groene m&m's toevoegen!

KOEKJES KOEKJES KOEKJES! Je kan hier zo wild mee gaan als je zelf wil. Ik heb hier 6 variaties uitgekozen die ik er leuk uit vond zien. Oh en mocht je nou niet van koekjes bakken houden, je kunt ze ook altijd gewoon kopen en dan alsnog versieren :)

Ik hoop dat jullie nu weer wat inspiratie hebben!
Liefs,
Floor


Reacties