Review | Mac Liptick Sin + Diva vs Sin

 

Van heel lang geen Mac lipsticks hebben gehad opeens naar alweer mijn derde! Ik had voor mijn verjaardag nog een Douglas cadeaukaart gekregen en we weten allemaal waar ik die met heel veel plezier aan uitgeef, Ik heb heel lang zitten twijfelen tussen Sin en Cyber, maar ik ging uiteindelijk toch voor Sin! Ben je benieuwd naar deze lipstick? Lees dan snel mee ;)

Iedereen kent ondertussen wel de lipstickhulzen van Mac en we weten ook allemaal dat het in een mooie matzwarte doosje komt. Sin komt hier dus natuurlijk ook gewoon in. Zoals je op het doosje zit staan is het een Matte Lipstick en ik ben dol op matte lipstick! De matte lipstick geeft maximale kleurdekking in combinatie met een niet-glanzende textuur.Floor waarom koop je alweer een rode lipstick? Dat zou ik eens even uitleggen. Ten eerste deze lipstick is donkerder dan alle lipsticks die ik ooit gekocht hebt en ten tweede rode lipstick is mooi. Dit is dus wat ik noem een lekkere donkere kleur, perfect voor de herfst- en wintermaanden!


Yaass! Kijk hoe donker de lipstick is <3. Hij is heel donker rood, met misschien zelfs wel een beetje bruin. Ik ben verliefd. Hij voelt zoals alle andere lipsticks van Mac heerlijk aan en zeker niet uitdrogend terwijl het wel een matte lipstick is!


Floor lijkt hij niet heel erg op Diva? Daar kan je hier nu heel goed zelf over oordelen. De bovenste is Sin en de onderste is Diva. Je kan heel goed zien dat Sin duidelijk donkerder is. De dekking is inderdaad zoals verwacht geweldig!


Natuurlijk moesten we de lipstick ook even opdoen! Het kan zijn dat je niet van donkere lipstick houdt en dan zou ik je deze zeker niet aanraden, maar ik ben er ontzettend dol op! De lipstick blijft ontzettend goed zitten, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken en het voelt helemaal niet uitdrogend op je lippen!

Mac Lipsticks kun je onder andere kopen bij de Mac Winkel of Douglas voor €19,50!

Heb jij al een van de donkere kleurtjes van Mac?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten