Review | Mac Lipstick Faux


Als je jarig bent geweest, krijg je vaak ook cadeautjes, zo kreeg ik van een paar van mijn vriendinnen (Nienke, Lonneke, Sigrid, Sanne en Maaike) onder andere deze wel bekende lipstick van Mac. Het is namelijk de kleur Faux, een pareltje die ik mijn tweede Mac lipstick kan noemen! Ik heb er het afgelopen jaar zo veel van gehoord en over gelezen, dat ik heel erg blij ben dat ik hem nu zelf kan proberen! Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder :)

Zoals elke lipstick van Mac komt ook Faux in een mooi mat zwart kartonnen doosje en op de achterkant kun je zien in welke kleur je de lipstick hebt. Ook staat er op dat het een satin finish heeft. Een Satin Finish geeft een goede dekking in combinatie met minimale glans, dat is precies waar ik van houd eigenlijk! Ik heb alleen maar een matte finish van Mac (in de kleur Diva), dus ik ben erg benieuwd hoe deze aanvoelt op mijn lippen.


De huls van de lipstick ziet er exact hetzelfde uit als bij alle andere Mac Lipsticks en aan de onderkant staat nog de kleur, wat wel handig is!Faux doet mij denken aan de jaren 90, waar dit soort beige tinten veel gedragen werden. Faux is wel iets meer roze met misschien zelfs wel een tikkeltje paars. Kortom het is een bijzondere koele kleur!


De dekking is inderdaad zoals de finish van de lipstick beloofd geweldig, maar wat hadden we anders verwacht van een Mac lipstick. De lipstick voelt ook lekker romig aan, waardoor het in ieder geval je lippen niet uit gaat drogen.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer van de (donkere) opvallende kleuren ben, maar omdat Faux toch iets speciaals heeft vind ik hem toch wel heel mooi! Ook geschikt voor momenten waar een donkere lipstick niet echt gepast is, haha. Ik kan niet wachten om deze lipstick vaker te gaan dragen! Het fijne aan deze lipstick is, is dat hij zeker een uur of 4 blijft zitten en ook gemakkelijk een hapje eten en wat drinken overleeft.

Mac lipsticks kun je onder andere kopen bij de Mac winkel en Douglas voor €19,50

Wat vind jij van Mac Faux?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. erg mooie kleur! Ik ga er binnenkort ook maar is een van mac bestellen, ze hebben zoveel mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt ze hebben zo veel mooie kleurtjes! Weet je al welke je zou willen? :)

   Verwijderen
 2. Hele mooie kleur. Zelf hou ik ook meer van de donkere kleurtjes. Ik heb zelf ook diva.: )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je hem nu ook hebt! Ik weet nog dat toen ik erover schreef jij reageerde dat je hem zo mooi vond ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt dat weet ik ook nog haha. Ik ben er erg blij mee :D

   Verwijderen
 4. Wauw wat een mooie foto's heb je gemaakt en het staat je echt goed <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten