Review | Catrice Ultimate Stay Lipstick 070 Plum & Base

Heey! Vandaag heb ik weer een lipstick review voor jullie! Het is waarschijnlijk wel opgevallen dat ik dol ben op lipsticks en ze dan ook maar weer al te graag draag. Deze lipstick heb ik op mijn verjaardag gekregen en is een lipstick van Catrice. Dit is eigenlijk pas de tweede lipstick van Catrice die ik heb. Als je ook zo benieuwd bent naar deze lipstick, lees je dan snel mee?


De verpakking is dun lang en zwart. Verder valt er eigenlijk niet heel veel meer over te zeggen. Ik heb de lipstick in de kluer 070 Plum & Stay. Het is van de Ultimate Stay lijn: "Intense kleuren met een trendy satin finish. De hoog gepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Perfect voor elke dag".
Het is een mooie paars/berry achtige tint. Zoals vele van jullie waarschijnlijk wel weten een van mijn favoriete lipsticks. Ze lipstick heeft dezelfde dikte als de lipstickverpakking, wat erg logisch is.
Het is een hele mooie glanzende paarse kleur, die goed gepigmenteerd is! Het kost geen enkele moeite om een kleur explosie te krijgen! Verder voelt de lipstick lekker romig aan en zeker niet korrelig en droog.Ja Catrice Ja! Ik ben ontzettend dol op deze kleur! Hij dekt perfect, blijft goed zitten en ziet er prachtig uit! Ik kan echt niet wachten om meerdere lipsticks van deze lijn van Catrice te proberen want ik bene echt verkocht! Wat een onwijs mooie kleur is dit!

Heb jij al een lipstick van de Ultimate Stay lijn geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat een mooie kleur! Ik heb wel al wat producten van Catrice liggen, maar deze lipstick ga ik me zeker aanschaffen! :)
  https://misspinkypetite.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Oh en die sneeuwman op de achtergrond is echt te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ik vond hem ook echt te schattig! Van mijn zusje gekregen :)

   Verwijderen

Een reactie posten