Review | Catrice Ultimate Colour Lipstick 340 Berry Bradshaw


Heey! Vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie, anders dan mijn hersenspinsels van zaterdagmiddag. Voor degen die mijn video gezien heeft waarin in ik mijn verjaardagscadeaus laat zien, weet dat ik deze hele mooie lipstick heb gekregen van Catrice! Ben je benieuwd hoe hij mij bevallen is? Lees dan snel mee :)

Het zou sommige mensen misschien verbazen, maar ik had voor deze lipstick helemaal geen lipstick, of überhaupt een make-up product, van Catrice. Ik heb wel eens een mascara gehad van Catrice en die was mij heel goed bevallen, maar toen kocht ik mijn baby van Too Faced. Ik was erg blij toen ik zag dat ik een Ultimate Colour lipstick had gekregen, want die wilde ik al een hele lange tijd uitproberen.

De verpakking is glanzend zwart en er staan met zwarte letters Catrice op. Yaasss lekker alles zwart. Ik vind de lipstick er zelf best wel mooi uitzien, dus ik had wel wat verwachtingen bij de binnenkant.Ik heb de lipstick in de kleur 340 Berry Bradshaw, wat een berry kleur is. Dit soort tinten zijn echt mijn favoriete kleuren tijdens de herfst en wintermaanden, eigenlijk stiekem gewoon het hele jaar door.

Over de lipstick:
Hooggepigmenteerde, rijke kleuren met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur: kleuren op hun mooist - urenlang.De lipstick bevat inderdaad zeker een hele goede pigmentatie, dat is altijd er fijn! Ook voelt de lipstick heel erg fijn aan, lekker romig en zeker niet uitdrogend. Dit ziet er toch uit als een veel belovende lipstick?


De lipstick heeft inderdaad een hele goede dekking, voelt romig aan en is gewoon prachtig! Wel is de lipstick aan de glanzende kant, dus als je daar niet van houdt zou ik deze lipstick niet aanraden. Verder zou ik eigenlijk niet weten waarom je deze lipstick niet zou moeten kopen, dus dat is positief! Hij blijft behoorlijk lang zitten, zeker als je niks eet.

Al met al een hele fijne lipstick! Catrice kun je kopen bij Kruidvat en deze lipstick kost €3,99 (volgens de website van Catrice!)

Heb jij al een lipstick uit de Ultimate Colour lijn geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties