My 17th Birthday Party | Snacks en Decoratie


Ik werd vorige week zondag 17 en dat moest natuurlijk gevierd worden! Gister had ik al mijn vriendinnen uitgenodigd en heb ik het heel gezellig gehad. Mijn beste vriendin, Sophie, heeft nog geholpen om mijn huis leuk te versieren zodat het party proof werd en we hebben natuurlijk samen al het eten gemaakt! Ben je benieuwd welke snacks ik allemaal gemaakt heb (en hoe je ze moet maken) en welke decoraties we hebben gemaakt/gebruikt? Lees dan snle verder

Eten

Het thema was roze en goud. Vandaar dat bijna al het eten wat je ziet roze is, haha. Je kunt straks per dingetje lezen hoe ik het gemaakt heb! Het tafelkleed heeft gouden sterren en heb ik gekocht bij Xenos en de gouden servetten komen ergens van een online winkel, maar die kan je overal kopen eigenlijk.


De eerste snack was marshmallow. We hebben ze gedipt in gesmolten witte chocolade en toen vervolgens er eetbare glitter en roze suiker over gedaan. Ook hebben we het uiteinde van de stokjes versierd met roze, goude en zilvere glitters.


Het volgende wat we gemaakt hadden zijn deze kleine taartjes of hoe je het ook wil noemen. We hebben uit eierkoeken hartjes gestoken met zo'n vormpje. Vervolgens hadden we er roze slagroom tussen gedaan (hadden we gewoon gevonden bij de Albert Heijn, hoe leuk!) en om het af te maken nog een leuk stokje, gekocht bij Xenos.Natuurlijk hoort op mijn verjaardag ook cupcakes, ik het het liefst die dingen elke dag namelijk. We hebben vanille cupcakes gemaakt met een roze botercrème en parelmoer parels, die je kunt eten. Ik heb dezelfde ingrediënten gebruikt als in deze video, daar staan ze trouwens ook gewoon los onder!
Verder hadden de cupcakes nog een goud papiertje.Verder hadden we nog wat andere roze snacks, waar we zelf niks aan gedaan hadden anders dan ze leuk neerleggen! We hadden roze fruitella, roze koeken, roze napoleons, biggetjes en roze mini tompoesjes.


En natuurlijk waren er nog wat chippies. Links zijn K3 hartjes chipjes en rechts, euhm goede vraag, haha.

Decoratie


Natuurlijk moeten er glazen zijn om uit te drinken, anders krijgt iedereen zo'n dorst en dat is niet de bedoeling. Zowel de onderste als bovenste bekertjes komen van de Action, we hadden ze alleen wat leuker gemaakt, op een hele makkelijke manier. Spray lijm op de onderkant van de bekertjes en doop ze in de glitter en dan natuurlijk goed laten drogen. En dan maak je het af met een leuk rietje. De rietjes die ik gebruikt heb komen van Xenos.


In de gang die de woonkamer met de keuken verbindt lag een roze loper, die geschikt was voor een paar leuke selfies en foto's

Natuurlijk horen er ook allemaal lampjes op een feestje, dus we hadden lampjes gekocht bij de Action, sommige waren op batterij en de grootste achterin kon gewoon in het stopcontact. En de vlaggetjes kunnen natuurlijk niet ontbreken.Ook lag er Canvas waar we Kiss Me! Opgeschreven hadden zodat iedereen een kusje kon geven. Leuk voor decoratie in je kamer! Er lagen ook wat lipsticks naast, voor de mensen die geen lipstick hadden :)Ballonnen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, Dus had ik deze grote gouden ballonnen gekocht!


Alcira, Sophie en Leyla
 En natuurlijk hadden we nog deze leuke dingen voor te gekke selfies!

Ik heb een hele leuke avond gehad en we hebben lekker gedanst en gezongen. En ik heb de leukste cadeautjes gekregen van de liefste mensen!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten