Review | Tanya Burr Cosmetics Fairytale Eye Palette


Heey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie en wederom weer van een YouTuber! Dit keer is het weer iets van de Tanya Burr collectie, maar een oogschaduw palette in plaats van lipgloss. Mocht je benieuwd zijn naar de review over haar lipgloss, klik dan hier. Ik zag al dat Tanya haar eigen oogschaduw in een van haar video's gebruikt had en vanaf dat moment wist ik zeker dat ik dit palette wilde hebben! Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.
Het palette is een vierkant roze doosje, met zwarte letters. Ik vind dit er eigenlijk wel heel schattig uitzien. Door het lipje aan de zijkant kan je het palette open maken, die sluit met een magneet. Op de voorkant van het palette zie je ook meteen welke variant je hebt, ik koos voor Fairytale. Er is ook nog een palette met een blauwe binnenkant en die heet Galaxy.

Op de achterkant staan nog Tanya haar tips voor het aanbrengen van de oogschaduw, ook staan de ingrediënten er en no een klein lief verhaaltje van Tanya!

Over dit palette:
"Dreams can come true with these beautiful soft shades.
I'm so excited to bring you my range of essential beautiful palettes. I've carefully selected the shades so you have everything you need to create a look that's all your own and always 100% beautiful <3 Tanya"Het palette bevat vier kleurtjes en komt met een spiegeltje! Ik moet zeggen dat ik dat behoorlijk handig vind, zeker als je hem mee wil nemen ergens naar toe en je weet niet zeker of je daar een spiegel hebt! En het is in de vorm van een hartje, wie houdt er nou niet van hartjes?

De kleurtjes die er inzitten zijn:
Cream Tea, is een hele mooiem matte vanille crème achtige kleur die perfect is voor highlight.
Velvet Cushion is een matte bijna een karamel bruinige kleur
Alohorma bevat glittertjes en is prachtig donkerbruin van kleur
Witches Cat, is een mat zwarte kleur, waarmee je de look wat heftiger kan maken voor in bijvoorbeeld de avond.


Natuurlijk was het ook even tijd om te swatchen. Zoals je aan het palette kunt zien vervagen de hartjes wel meteen zodra je er met je hand of een kwastje overheen gaat. Verder is de pigmentatie geweldig. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd van zichzelf, maar je kan ze nog heftiger opbouwen! Hier heb ik natuurlijk verder niks op aan te merken.


Natuurlijk was het ook tijd om er een look mee te maken. Ik begon met Velvet Cushion in mijn arcadeboog en Cream Tea als highlight in de binnenste ooghoek. Daarna bracht ik Alohomora aan op het bewegende ooglid en nog een lein beetje Withces Cat in de buitense oog hoek. Verder heb ik de lipgloss van Tanya Burr op in de kleur Berry Picking en de Better Than Sex Mascara van Too Faced.

De producten van Tanya kun je kopen bij onder andere www.feelunique.com of natuurlijk als je in Engeland bent! Ik kocht dit palette voor €8,34.

Heb jij al iets geprobeerd van Tanya Burr Cosmetics?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Erg leuk dat een Nederlandse blogger deze producten reviewt! Ik vind het palette er mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zien er prachtig uit en zijn gemakkelijk te verkrijgen dus ik dacht ach waarom niet :)

      Verwijderen

Een reactie posten