Review | Mac Lipstick Diva


Heey! Je vraagt je vast af, Floor waarom is er op zondag een artikel om 6.00 uur online gekomen in plaats van een video om 19.00 uur, dat zou ik eens even uitleggen. Gister moest ik nog mijn video bewerken, die eigenlijk voor vandaag bedoelt was, maar ik ging eerst met mijn moeder mee naar de triatlonwedstrijd van mijn vader en moest daarna nog leren en dat allemaal terwijl ik me niet zo lekker voel. Maar om het enigszins goed te maken heb ik vandaag een review voor jullie van mijn aller eerste Mac lipstick! Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder :)

Mac lipsticks komen zoals jullie waarschijnlijk wel weten in een matzwarte kartonnen doosje. Ergens doet dit me heel erg denken aan Kiko, aangezien die lipsticks dat ook altijd hebben. Op de achterkant van het doosje zie je dan nog staan welke kleur je hebt, ik heb de lipstick in de kleur Diva, wat een matte kleur is.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik de omhulsel van de lipstick niet heel erg bijzonder vind. Vind die van Revlon bijvoorbeeld veel mooier. Oh en een klein minpuntje vind ik toch wel dat je de kleur niet kan zien, zonder de dop er af te halen.Diva is een hele mooie mat donkerrode kleur, waar ik meteen verliefd op werd. Ik zat heel lang te twijfelen welke donkere lipstick ik ging kopen van Mac, maar toen ik deze lipstick bij Manon Tilstra zag wist ik het zeker, het wordt Diva.


Swatches maken is toch wel altijd het aller leukste van een nieuw make-up product. Zoals ik eigenlijk al wist is de pigmentatie geweldig en voelt hij ook heerlijk aan.


Ik was eigenlijk bang dat het op een van mijn twee lipsticks van kiko leek, maar zoals je kunt zien is Diva veel donkerder en matter, dus dat was weer een hele opluchting (Middelste is 909 Cherry Red, onderste is 914 Amaranth)


En toen kon ik hem eindelijk op mijn lippen doen. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi en de lipstick voelt fijn aan. Voor mij is dit echt de perfecte herfstkleur. Omdat het een donkere kleur is die best goed opvalt moet je wel zorgen dat je het netjes aanbrengt, anders wordt het lastig om het weg te halen. De lipstick overleeft prima een paar maaltijden en drinken. Ik had hem gisterochtend op gedaan voordat ik weg ging 10.00 en om 16.00 (het moment dat ik dit typ) zit ie er nog steeds best mooi op. Ik heb gewoon veel gedronken en gegeten dus dat is zeker fijn!

Ik kocht deze lipstick bij de website van Douglas, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon in een van de winkels van Mac kopen of bij counters. De lipstick kost €19,50

Welke lipstick van Mac wil jij heel graag nog een keer proberen?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. beautiful color :)))

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je echt heel mooie deze kleur! i love Mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja! Ik heb hem pas 2/3 dagen en kan er gewoon uren naar kijken <3

   Verwijderen
 4. Wauw wat een gave kleur is dit zeg! Hij staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooie, en ook gewaagde kleur! Ik heb zelf twee nude kleuren besteld afgelopen week en mijn review komt aankomende dinsdag ook online: ik ben gewoonweg meteen VERSLAAFD aan MAC, en wil de hele webshop leegroven... (jammer dat ik daar het geld niet voor heb)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is zo'n bekend probleem! Ik wilde ook nog heel graag Media, Sinn en Cyber. Maar die bewaren we dan maar voor een volgende keer. Oeh ik ben echt benieuwd welke twee kleurtjes je hebt gekocht :) xx

   Verwijderen
 6. waaauw deze kleur is zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleur! Staat je goed :-). Ik durf eigenlijk niet echt een lipstick kopen, staat me niet echt..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er is toch vast wel een kleur die je leuk staat? Er zijn zo veel kleuren :)

   Verwijderen

Een reactie posten