Let's Talk About Films | 6 Years + Nieuw logo


Heey! Vandaag heb ik weer eens een Let's Talk About Films voor jullie, de laatste was alweer meer dan een maand geleden dus ik vond het wel weer eens tijd. En hoe leuk dat het nu op een donderdag online komt (voor de mensen die mijn blog nog niet zo lang volgen, er was een periode dat er elke donderdag een Let's Talk About Film's online kwam, haha). Ik was de afgelopen dagen ziek en aangezien je dan toch wat moet doen, is Netflix altijd een goede optie en op die manier kwam ik bij de film "6 Years".


6 Years is een Amerikaanse romantische dramafilm die op 14 maart 2015 uit kwam. Op 8 september kwam de film ook op Netflix en was dus wereldwijd beschikbaar. De film is geregisseerd en geschreven door Hannah Fidell. 6 Years duurt 80 minuten, dus het is niet een film waar je echt uren mee bezig bent.  De hoofdrollen worden gespeeld door Taissa Farmiga en Ben Rosenfield.


De film gaat over een jong koppel Melanie "Mel"Clark en Dan Mercer, die genieten van alle leuke momenten in hun relatie, met onder andere gepassioneerde seks. Mel loopt stage bij een basisschool terwijl Dan stage loopt bij een platenmaatschappij. Na een house party rijd Mel dronken naar Dan's huis. Dan wilde helemaal niet dat ze dronken naar huis reed en vond dat ze gewoon had moeten bellen zodat hij haar op had kunnen halen. Op dat moment wil Mel graag naar huis maar Dan zegt dat ze moet blijven en niet weer stomdronken gaan rijden. Mel wordt boos en duwt hem tegen de kast. Dan komt met zijn hoofd tegen de punt van de kast en heeft een bloedende hoofdwond. Bij de spoedpost in het ziekenhuis liegt hij over wat er gebeurt is, zodat Mel geen problemen zou krijgen.
Dit is een van de dingen waarbij het mis gaat en zo wordt hun relatie nog meerdere malen op de proef gesteld.


Ik had nog nooit gehoord van deze film en had dan ook geen idee waar hij over ging. Ik vond het eigenlijk een hele leuke film zeker als je gewoon even lekker met je verstand op nul een film wil kijken. Ik vind de chemie tussen Taissa en Ben echt leuk! Is het de beste film die ik ooit heb gezien? Nee, dat niet. Raad ik je deze film aan? Ja zeker als je een beetje van romantische drama's houd!

Heb jij deze film al eens gezien?
liefs,
Floor

Zoals je waarschijnlijk wel is opgevallen heb ik een nieuw logo/banner of hoe je dat ook zou willen noemen. Een vriendin van mij, Yvet, heeft die voor mij gemaakt en ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik!

Reacties

  1. Jaa, weer een nieuwe romantische comedie ! :) Ik hou echt van dit soort films haha. Mijn favoriet is en blijft nog steeds The Notebook, die is zo mooi! Echt een aanrader <3 Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten