Review | Revlon Super Lustrous Lipstick


Heey! Zoals jullie in mijn beautyshoplog van Amerika konden zien, is dat ik een lipstick van Revlon kocht. Ik kocht de Revlon super Lustrous Lipstick. Ik had dit merk nog nooit eerder geprobeerd en was dan ook heel nieuwsgierig naar deze lipstick. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen de omhulsel van de lipstick al mooi vind! Ben je benieuwd naar wat ik van deze lipstick vind? Lees dan snel verder!

De lipstick komt in een mooie glanzend zwarte omhulsel, met een klein stukje goud waar je het merk ziet staan.


Als je de dop er vanaf haalt zie je dat de binnenkant ook goud is. Ik moet zeggen dat ik dit eigenlijk wel heel luxe vind ogen. En de combinatie zwart-goud vind ik altijd erg mooi!


Ik heb de lipstick in de kleur 028 Cherry Blossom en als we naar de kleur van het stickertje kijken lijkt het op een paarsrode kleur, waar ik persoonlijk echt dol op ben!


Over de lipstick: Voor een overdaad aan kleur die niet zwaar aanvoelt op de lippen. Dankzij het gebruik van innovatieve pigmenten bereik je een intense kleur in slechts 1 beweging. De unieke Elasticolor technologie omhelst de lippen met een explosie van kleur. Bevat polymeren voor een langhoudende kleur en betere conditie van de huid. Hydraterende bestanddelen en anti-oxidanten, waaronder zoete amandelolie, verbeteren de lipstructuur en maken de lippen zijdezacht.

Klinkt best veel belovend toch?


Toen was het tijd voor swatches. De onderste is slechts met één streep. Er komt een hele mooie zachte romige roodachtige kleur vanaf, die heerlijk aanvoelt op je huid. Je hebt met één laagje meteen een mooi dekkend effect, wat natuurlijk altijd fijn is!

Eindelijk was het leukste moment er, ik kon de lipstick eindelijk op doen! De foto links is zonder lipstick en de andere twee zijn natuurlijk wel met de lipstick. Je voelt wel dat je wat op je lippen hebt, maar het voelt eerder als een verzorgende lipbalsem dan een lipstick. Ik vind de kleur erg mooi en hij breng super makkelijk aan.

Natuurlijk was het ook tijd voor de drinktest. Zoals je kunt zien geeft de lipstick wel af op je glas, maar verder is er geen ander puntje er op aan te merken. De lipstick zit nog net zo goed als het zat voordat je een heel glas drinken dronk. Je hoeft je dus daar geen zorgen over te maken, wat super fijn is!

Ik ben erg tevreden over deze lipstick en vind het eigenlijk jammer dat ik maar één kleurtje gekocht heb! Je kunt Revlon bij verschillende winkels online kopen (bijvoorbeeld The Make-up Spot), ik weet alleen niet zeker of ze daar deze exacte kleur ook hebben! Je kunt de lipstick kopen voor €9.99.

Heb jij al eens een Revlon make-up product geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten