Review | HEMA Let's Attack Those Nasty Spots! Cleansing TonicHeey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie, dit keer van een cleansing tonic. Toen ik laatst in Amersfoort was met mijn moeder kocht ik wat dingetjes bij de HEMA, zo kocht ik ook onder andere deze Let's Attact Those Nasty Spots! cleansing tonic. Ben je benieuwd wat ik van deze tonic vind? Lees dan snel verder.De Tonic komt met een draaidop die er gemakkelijk vanaf te draaien is, verder zit er zo'n dingetje op waardoor er niet in een keer heel veel product uit komt, dat is natuurlijk altijd handig!

Over deze tonic: Reinigingstonic voor de jonge onzuivere huid. Dieptereiniging met zuiverende bestanddelen om puistjes en mee-eters helpen verminderen en voorkomen. Verfijnt de poriën en voorkomt dat de huid gaat glimmen.De tonic bevat 250 ml, dus daar heb je voorlopig wel genoeg aan! Het enige wat ik jammer vind is dat in de ingrediënten Alcohol Denat zo hoog staat. Het ontsmet de huid, maar is vaak net iets té uitdrogend en irriterend voor de huid. Vaak kan een hele vette huid er wel tegen, en zal deze huid er in het begin juist van opknappen, maar op den duur kan het ook voor de vetste huiden te uitdrogend zijn. Houd hier dus rekening mee. Zeker als je een gevoelige huid hebt kun je beter gaan voor een ander product.


De tonic is een blauwe vloeistof waar een hele sterke geur vanaf komt, waar ik erg brandende/tranden ogen van kreeg. Dus dat is zeker een groot minpunt. Verder vind ik de tonic te uitdrogend, zeker als het straks weer buiten wat kouder wordt. Als je een hele vettige huid hebt, werkt het misschien wel, maar ik raak hem nooit meer aan!  Je kunt deze tonic kopen bij de HEMA voor €2,95.

Heb jij al iets van deze lijn van HEMA geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten