Outfit | Zomers Kaki Groen


Heey! Vandaag heb ik weer een Outfit voor jullie! Aangezien het toch weer lekker weer is geworden, zeker gister, vond ik het wel weer tijd voor een zomerse outfit! Hij bevat onder andere een van mijn lievelingskleuren, kaki groen! Ben je benieuwd naar de details van mijn outfit? Lees dan snel verder :)

Het leuke van een warme dag is dat je niet zo veel kleren aan hebt! Ik heb gekozen voor een kaki groene short met een wit hempje. Kaki groen met wit is zeker een van mijn favoriete combinaties, vandaar dat ik het ook best vaak draag!

Shortje: H&M
Shirtje: C&A
Op de achterkant van mijn hoofd heb ik een pull through braid die overloopt in een vissengraat. Als jullie willen weten hoe ik deze haarstijl heb gemaakt, laat het mij dan vooral weten in de reacties, kan er misschien dan een video over maken! Verder heb ik gewoon mijn dagelijkse make-up op en als een kleuren knaller een van mijn favoriete rode lipsticks van Revlon (review)

Geniet jij ook zo van het heerlijke zomerse weer?
Liefs,
Floor

Reacties