Mijn week #2 | School spullen kopen, bioscoop en winkelen


Heey! Vandaag heb ik weer een mijn week voor jullie. Dit keer wil ik het graag hebben over afgelopen week, omdat daar toch wel een paar leuke dingen zijn gebeurt. Ik ben twee keer naar de bioscoop geweest, heb mijn schoolspullen voor het nieuwe schooljaar gekocht en heb nog lekker wat gewinkeld.Maandag ging ik met Sophie school spullen kopen, want mijn school is gister alweer begonnen. We hebben wat dingetjes gekocht bij de HEMA en Action. Verder hebben we nog even door de stad gelopen en toen nog wat bij Bakker Bart gegeten. Vervolgens begon om 16.00 de film waar we naar toe gingen, we gingen namelijk naar Paper Towns.

Dinsdag moest ik werken van 7.00 tot 16.00. Euhg ik heb al moeite met half 7 wakker worden, laat staan half 6. In de avond ging ik met mijn moeder nog naar de film, mijn moeder wilde namelijk heel graag naar Still Alice, die in de bioscoop hier draaide, dus daar ben ik met haar heen geweest. Het was echt een onwijs mooie/zielige film!

Woensdag ging ik met mijn moeder naar Amersfoort. Eerst gingen we winkelen in de Ikea en in Loods5, waar we trouwens ook heerlijk geluncht hadden. vervolgens gingen we toch nog maar even de stad in, ik had alleen een paar dingetjes gekocht bij de HEMA zoals je in mijn shoplog van vrijdag kon zien.

Donderdag heb ik in het begin van de dag gewoon heel relaxt gedaan en in de middag ging ik met mijn moeder een ijsje eten en vervolgens nog even naar de Leen Bakker, Kwantum en Intratuin. We waren opzoek naar een paar leuke kussentjes voor in de woonkamer en nog wat andere leuke dingetjes voor in de woonkamer.

Vrijdag heb ik gewerkt van 11.00 tot 19.00 dus daar was niet zo veel spannends aan.

Zaterdag heb ik een paar artikels geschreven, maar voornamelijk gewoon lekker op mijn bed gezeten met YouTube video's, dat is namelijk mijn favorieten ding om te doen.

Zondag heb ik gewerkt van 9.00 tot 18.00 en dan blijft er weinig dag over, haha. In de avond heb ik maar een beetje YouTube video's gekeken, want een paar van mijn favorieten YouTubers uploaden altijd op zondag, dus dat heb ik heerlijk gekeken. Verder heb ik me mentaal voorbereid om het feit dat maandag mijn laatste vakantiedag was.

Dat was dan mijn laatste vakantieweek!

Wat heb jij afgelopen week allemaal voor leuks gedaan?
Liefs,
Floor

Reacties