Mijn week #1 | Duitsland, Drag me Down en Werken


Heey! Vandaag wil ik iets vertellen over de afgelopen week, want ik ging namelijk samen met mijn ouders een weekje naar Duitsland! Ik heb eigenlijk heeel weinig foto's gemaakt en gewoon meer genoten. We gingen zaterdag rond een uurtje of 12.00 weg en kwamen rond 17.00 aan (de weg was afgesloten, anders was het al iets eerder geweest). We gingen toen even soep eten, maar aangezien we allemaal nog trek hadden belande we bij de McDonalds. Benieuwd naar de dingen die ik de rest van de week gedaan heb? Lees dan snel verder!
Zondag gingen we gewoon naar wat plaatsjes toe, zo gingen we onder andere naar Usseln. Er was daar een schutterijfeest of iets wat daar op lijkt. We hebben dit altijd als we op vakantie gaan, waar we ook heen gaan er is in ieder geval wel ergens een feest gaande. De mensen die mij op instagram volgen hadden al kunnen zien dat in Usseln alle bomen versierd waren met crêpepapier. We hebben daar wat rond gekeken en toen gingen we bij een bakker iets eten en drinken, ik had lekker cheesecake. Ik moet eerlijk toegeven dat zo'n cheesecake toch best vreemd smaakt als je in Amerika allemaal verschillende soorten cheesecake hebt gegeten bij Cheesecake Factory. Later op de dag gingen we nog naar Willingen, waar we uiteindelijk ook wat gegeten hebben.

Maandag was het niet zulk lekker weer dus besloten we om naar het tropisch zwembad in de buurt te gaan, wat trouwens erg leuk was! We hebben lekker gezwommen, zijn van glijbanen af geweest en hebben nog heerlijk wafels gegeten.

Dinsdag gingen we naar Winterberg een leuk gezellig dorpje. Bij de dm (de Duitse Kruidvat) kocht ik een hele mooie matte lipstick van P2. Verder hebben we daar wat rond gelopen, niet heel veel bijzonders, maar toch wel gezellig en leuk.

Woensdag gingen we naar Kassel om te winkelen. Er was overal heerlijk sale en ik kan je eerlijk vertellen dat ik goed los ben gegaan. Ik ga waarschijnlijk daar nog een shoplog over maken, met de kleding die ik kocht in Amerika, dus als je daar benieuwd naar bent, houd dan vooral mijn blog/YouTube kanaal in de gaten!

Donderdag, tja wat deden we nou weer op donderdag. Ik moet je eerlijk vertellen dat ik het me niet meer kan herinneren, wat best sneu is want het is pas 3 dagen geleden... We gingen naar een dorpje, waar ik de naam niet meer van weet, maar het was er best leuk :)

Vrijdag vond One Direction het nodig om uit het niets hun nieuwe single, Drag Me Down, uit te brengen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik zoals gewoonlijk lekker verslaafd ben aan het lied en luisteren eigenlijk amper meer iets anders. Mijn vader en zusje gingen in de middag naar Usseln lopen, waar mijn moeder en ik later met de auto heenreden om ze weer op te halen, daarna besloten we naar Brilon te gaan, een leuk oud dorpje. In de avond hebben we echt bij het lekkerste restaurant ooit gegeten, jeetje wat was dat lekker zeg!

Zaterdagochtend moesten we om 10 uur ons huis/appartement uit. We reden toen terug naar Winterberg om de schoenen te kopen die mijn moeder zo leuk vond. Ook dronken we daar nog even een kopje koffie (nou dronk ik niks, maar je snapt me vast wel). Toen was het toch echt tijd om weer naar Nederland te rijden, waar we om 14.25 aankwamen. Om jullie nog even lastig te vallen met mijn One Direction praat, zoals ik nou eenmaal graag doe, ze gingen vrijdag ook gewoon meteen Drag Me Down live spelen (daar had ik me wel even op mogen voorbereiden, hahaha). Oke genoeg gefangirld (oei wat ziet dat er ontzettend lelijk uit) vandaag.

Zondag moest ik relatief vroeg op, want ik had een dagje werken op de planning staan. Kom ik aan op mijn werk, schijn ik ingepland te staan voor maandag (vandaag). Uiteindelijk heb ik het zo geregeld dat ik zondag gewoon kon werken en nu vandaag lekker vrij heb, aangezien het heerlijk weer wordt/is.

Dit was dan alweer mijn week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Als jullie vaker zulke artikelen willen lezen, laat het mij dan vooral weten. (Ze komen dan natuurlijk wel als mijn week een beetje leuk geweest is, anders is er geen niks aan).

Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. je vakantie in duitsland klinkt erg leuk!
  ik heb het nieuwe nummer van one direction nog niet gehoord,moet ik gelijk even gaan luisteren haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker leuk! Dat lijkt me trouwens een heel goed plan :)

   Verwijderen

Een reactie posten