Let's Talk About Films | Paper Towns


Heey! Vandaag heb ik weer eens een Let's Talk About Films voor jullie. Ik ben maandag samen met Sophie naar Paper Towns gegaan. De film Paper Towns is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Green. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het boek nog nooit gelezen heb. Ben je benieuwd waar de film overgaat en wat ik er van vond? Lees dan snel verder :).De film speelt zich af in Orlando, Florida en begint met  Quentin 'Q' Jacobsen toen hij nog klein was. Hij is er van overtuigd dat iedereen een wonder (miracle) krijgt. Zijn miracle was dat hij tegenover de mooie Margo Roth Spiegelman. Margo heeft altijd al iets mysterieus gehad. Toen ze klein waren speelde ze altijd samen, omdat er in de wijk geen andere kinderen waren van hun leeftijd. Quentin was al vanaf het moment dat hij haar zag verliefd op haar. Toen ze naar high school gingen hebben ze eigenlijk niet meer met elkaar gepraat. Tijdens een nacht komt Margo door zijn slaapkamerraam naar binnen omdat ze revenge wil nemen op haar ex-vriendje. Uiteindelijk gaat Quentin toch met haar mee en heeft hij de nacht van zijn leven. Bij alles wat Margo doet laat ze altijd aanwijzingen achter, zo deed ze dat ook toen ze na die nacht niet meer op school kwam. Quentin en zijn vrienden, Ben en Marcus die ook wel "Radar" genoemd werd, zagen opeens een poster hangen in haar raam en besloten vanaf dat moment opzoek te gaan naar aanwijzingen waar ze wellicht zou kunnen zijn. Uiteindelijk gaan ze op stap met Margo haar beste vriendin en de vriendin van Marcus.


De hoofdpersonen zijn Nat Wolff (Quentin 'Q' Jacobsen) en Cara Delevingne (Margo Roth Spiegelman). Ik vind beide dat ze het heel erg goed gedaan hebben, maar mijn complimenten gaan toch wel het meest naar Cara, jeetje wat is zij goed zeg! Ben wordt gespeeld door Austin Abrams, Marcus door Justice Smith en Halston Stage speelt Lacey (de beste vriendin van Margo).

Ik vond de film erg leuk. Er komt niet zo heel veel drama in voor zoals in de meeste films die ik kijk, maar dat maakt deze film helemaal niet minder leuk. Ik ben van plan hem zeker nog een keer te kijken, dat is volgens mij altijd wel een goed teken!

Heb jij Paper Towns al gezien?
Liefs,
Floor

Reacties