Guilty Pleasures | Little Mix


Heey! Ik wilde vandaag in eerste instantie geen artikel online zetten, maar toen bedacht ik me: waarom eigenlijk ook niet? Het leek mij namelijk wel weer eens tijd voor een Guilty Pleasure artikel, de laatste was namelijk in mei. Guilty pleasures zijn dingen die je doet maar war je je stiekem een beetje voor schaamt. Nou dat is toch super leuk om te lezen, haha. Ik ben namelijk altijd ontzettend benieuwd wat mensen allemaal doen, want er zijn genoeg dingen die ze doen en die ze vervolgens helemaal aan niemand vertellen, omdat ze zich toch wel een beetje schamen. Nou daar ga ik het vandaag eens even lekker over hebben.

Ik heb al eerder guilty pleasures artikels geschreven, namelijk over Violetta (oei die is echt erg), knijpfruitSims 3Days of Our Lives, One Direction en Snapchat en Twitter. En nu is de vraag natuurlijk, waar gaat het artikel van vandaag over?


Zoals je misschien aan de afbeelding of titel had kunnen zien gaat dit artikel over Little Mix. Little Mix (voorheen bekend als Rhythmix) is een Britse meidengroep bestaande uit Perrie Louise Edwards, Jesy Louise Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Amelia Thirlwall.

De groep werd gevormd tijdens de achtste reeks van The X Factor, waar ze als eerste meidengroep ooit The X Factor wonnen. Tijdens The X Factor werd hun single uitgebracht, een versie van Damien Rices "Cannonball". Ze werden tijdens The X Factor begeleid door N-Dubz-lid Tulisa Contostavlos. De eerste single "Wings" kwam in augustus 2012 uit, en hun eerste album DNA kwam in het najaar van 2012 uit. (bron: wikipedia)
Misschien is het wel leuk om even mijn favoriete liedjes van Little Mix te delen met jullie:
- Little Me
- Black Magic
- Salute
- DNA
- Towers
- Move
- Wings

Ik heb natuurlijk ook al hun X Factor performances gezien (misschien zelfs wel vaker dan twee keer, die vraag blijft onbeantwoord). Ik vind het gewoon vier hele leuke meiden, met allemaal een hele mooie stem en ik vind dat ze ontzettend leuke liedjes hebben. Nou weet ik in ieder geval dat een groot deel van mijn vriendinnen dit niks vinden (net zoals bij One Direction), maar goed dat maakt mij natuurlijk helemaal niet uit.

Wat vind jij van Little Mix?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ben niet een heel groot fan, maar ik vind Black Magic en Good Enough wel heel leuk. Liefs, Tara (mevrouwtara .nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind little mix echt leuk! vooral hey how ya doin en wings :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten