De Fotografie TagHeey! Vandaag heb ik weer eens een tag voor jullie en dit keer de Fotografie Tag! Ik had hem al een tijdje in mijn hoofd om te doen en toen ik hem dan zag bij Irina wilde ik hem ook gewoon in gaan vullen, vandaar dat ik vandaag de Fotografie Tag voor jullie heb! Mocht je benieuwd zijn naar deze tag lees dan snel verder :).Wat was je eerste eigen camera?
Vroeger toen kreeg ik wel eens van mijn moeder zo'n wegwerp camera, waar ik natuurlijk helemaal blij mee was. Op een gegeven moment mocht in de oude camera van mijn ouders gebruiken, zij hadden namelijk een nieuwe gekocht. De camera die ik toen gebruikte was een canon nog wat, haha.
Voor mijn blog maak ik altijd foto's (en video's trouwens) met de Canon EOS 550D

Waar maak je de meeste foto's van?
Ik maak sowieso altijd veel foto's op vakantie, dus gewoon van mooie plekken. Verder maak ik vaak foto's van (make-up) producten voor mijn blog en natuurlijk foto's met vriendinnen!

Met welke app bewerk je je smartphone foto's het liefst?
Ik gebruik altijd gewoon het bewerkingsding van Instagram. Vind niet dat foto's echt zo heel erg bewerkt hoeven te worden.


Wat is je favoriete zelfgemaakte foto?
Oei, dat vind ik een hele lastige vraag. Of de foto hierboven echt mijn favoriet is weet ik niet, maar ik vind hem wel heel erg mooi. Ik maakte deze foto in Vizcaya Museum and Gardens, Coconut Crouve, Miami, Florida. Heel die tuin was trouwens echt prachtig en wil zeker nog een keertje terug!

Hoeveel foto's maak je gemiddeld op een dag?
Ik ben sowieso dol op snapchat, dus dat zullen er best een hoop zijn. Als ik op die dag dan ook nog foto's voor mijn blog maak zijn dat er zeker wel 100. Het duurt wel even voordat ik tevreden ben met een foto.

Op welke plek wil je ooit nog foto's maken?
Ik weet op dit moment niet zo 1,2,3 een plek, maar eigenlijk gewoon in het buitenland op elke mooie plek die ik tegenkom.

Hoe deel jij foto's met de buitenwereld?
In ieder geval op mijn blog kun je altijd foto's vinden. Verder staan er op mijn Instagram en Twitter foto's en op Facebook staat ook het een en ander.

Je mag gerust zelf de tag doen en laat het dan vooral achter in de reacties, ben erg benieuwd om jullie antwoorden te lezen!

Vind jij fotograferen ook zo leuk?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Hij is leuk zeg...
    Ik neem hem over van je. Houd vandaag mijn blog id gaten (ik vermeld jouw blog er ook in ofcourse)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om dit te lezen! Foto's maken blijft een leuke bezigheid.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten