Bucketlist 2015 - 2016

De populairste tags voor deze afbeelding zijn: before i die, bucket list, before en everything

Heey! Aangezien het nieuwe schooljaar alweer bijna begint (ik moet helaas 18 augustus alweer naar school) en voor mij dat toch altijd voelt als een 'nieuw jaar' wilde ik graag de dingen met jullie delen die ik graag aankomend school jaar wil gaan doen. Wees maar niet bang, het zijn geen school gerelateerde dingen. Ben je benieuwd welke dingen op mijn '2015-2016 bucket list' staan? Lees dan snel verder.Concerten

Ik weet niet precies waarom, maar ik heb echt de drang om naar heel veel concerten te gaan. De concerten waar ik heen wil zijn: One Direction (nee hier móét ik heen, haha), Little Mix, Boyce Avenue, Ed Sheeran, Shawn Mendes, 5 Seconds of Summer en het Captial FM Summertime Ball. Nou komt waarschijnlijk meer dan de helft niet eens naar Nederland of hebben geen tour, maar dat probleem zien we dan wel weer. Ik weet in ieder geval zeker dat Little Mix niet naar Nederland komt, wel hebben ze in Engeland nog een paar tourdata staan, dus wie weet haal ik mijn vader over om daar heen te gaan met mij (voor mijn verjaardag of zo, haha).

Color Run

Mocht ik dit jaar/komend jaar ooit nog normaal een lange afstand kunnen lopen zonder dat mijn schenen en enkels heel veel zeer doen zou ik graag mee willen doen met Sophie aan de color run! Ik vind hardlopen eigenlijk best wel leuk en dit lijkt me gewoon iets dat je ooit meegemaakt moet hebben.

VEED

Sophie en ik willen eigenlijk ook heel graag naar VEED (als dat dit volgend jaar weer komt). Zoals sommige van jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een behoorlijke YouTube verslaving en ondanks ik het meer heb op de buitenlandse YouTubers staan er zeker een paar Nederlanders tussen mijn favorieten lijstje!

Vakantie

Ik wil natuurlijk ook op vakantie aankomend jaar. Ik weet nog niet helemaal zeker waar heen, maar ik wil in ieder geval heel graag naar Santorini, Griekenland. Verder wil ik ook heel graag naar Brighton, Engeland. Het liefst ga ik weer naar Amerika, maar dan naar de Grand Canyon. Oh en Canada staat trouwens ook hoog op mijn lijstje!

Waar het op neer komt is dat ik veel geld nodig heb, dus ik lekker veel moet gaan werken. In ieder geval een paar dingen er van moeten gewoon gebeuren, want dat wil ik graag. En als je iets graag wil, moet je er voor zorgen dat het lukt!

Wat zijn dingen die jij aankomend jaar graag wil gaan doen?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik wil in 2017 heel graag een rondreis maken door Engeland/Schotland/Ierland, ik wil volgendjaar mijn rijbewijs halen, ik wil Spaans kunnen spreken en ik wil op vakantie naar Marbella. Er is nog veel meer wat ik wil doen, maar dit is echt een must voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een onwijs leuke dingen wil je doen! Gaat vast allemaal lukken xx

   Verwijderen
 2. Leuke lijst! Ikzelf wil aankomend jaar graag mijn havo diploma halen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten