7 Back to School Tips


Heey! Voor sommige van ons is het nieuwe schooljaar toch wel heel dichtbij. Ik kan me erg goed voorstellen dat je er nog belachelijk weinig zin in hebt, maar goed we moeten toch echt. Om te zorgen dat je het toch nog een beetje overleefd heb ik een paar Back to School tips voor jullie! Dus als je nog wat tips wil voor het nieuwe schooljaar, lees dan vooral veder.1. Op tijd naar bed
Ga een paar dagen voordat je naar school moet alvast weer wat eerder naar bed dan het standaard 3 uur 's nachts vakantieritme, op deze manier kom je weer een beetje in je ritme en wordt het wakker worden 's ochtend als de wekker weer gaat ook weer wat makkelijker.

2. Tas inpakken 
Pak je tas de avond van te voren alvast in, zo hoef je het niet te doen in de ochtend. Bespaart je weer tijd, waardoor je weer 5 minuten langer kan slapen!

3. Outfit kiezen
Hetzelfde geldt voor je outfit. Je hebt 's ochtends geen tijd om 45 minuten voor je kast te staan en vervolgens 8 verschillende outfits aan te trekken om tot de conclusie te komen dat het eigenlijk allemaal niet leuk is. Als je dit de avond van te voren doet, hoef je je 's ochtend hier ook niet druk om te maken en die 45 minuten die je voor je kast zou gestaan hebben, kun je nu lekker in bed liggen.

4. Huiswerk
Maak je huiswerk meteen als je thuis komt, je kan die dingen maar beter gewoon gehad hebben. Dan kan je daarna nog de hele middag/avond je tijd spenderen op Netflix.

5. Vrienden
Als je naar een nieuwe school gaat, wees niet bang dat je geen nieuwe vrienden maakt. Je maakt echt wel nieuwe vrienden en al is dat niet in jouw klas dan misschien wel in de pauze! Er lopen zeker weten genoeg leuke meiden op jouw school rond, maak je daar vooral geen zorgen over.

6. Route naar school
Nog een tip vooral je naar een nieuwe school gaat, fiets er alvast een keertje heen. Zo kun je en een fijne weg uitzoeken en meteen kijken hoe lang je er over doet! Dan weet je het wanneer je echt naar school moet en kom je in ieder geval niet te laat of veelte vroeg.

7. Zenuwen
En bedenk dat iedereen het spannend vindt. Misschien zie je er erg tegenop om weer naar school te gaan of zijn de zenuwen volop aanwezig. Geloof me, veel mensen uit je klas zijn ook erg nerveus voor hun eerste dag op school. (Al laat niet iedereen dat merken: sommige jongens en meisjes verbergen hun zenuwen door juist veel te praten, stoer doen of zijn juist heel stil). Die gevoelens horen bij de eerste weken, dat is hartstikke normaal. (Al is het natuurlijk nergens voor nodig) Praat erover met vrienden, dan zal je zien dat het helemaal niet erg is. Hoe langer je op een bepaalde school zit, hoe minder dit gevoel wordt natuurlijk.

Wat zijn nog tips die jij hebt voor back to school?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten