Review | NYX Blush 26 Rose Garden


Heey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie en dit keer van een blush van NYX. Ik had nog nooit een product van NYX, maar had veel goede dingen over gehoord dat ik in Amerika toch maar iets wilde proberen van dit merk. Ik kocht een blush, ben je benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder :DDe blush komt in een kleine zwarte verpakking, het leuke vind ik dat je ook de kleur er door heen kan zien, dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Hij neemt ook niet veel ruimte in als je hem mee wil nemen, wat natuurlijk fijn is!

Ik heb de blush in de kleur 26 Rose Garden.Het is een mooie roze kleur met wat gouden glittertjes er in verwerkt. Ik vind het ook leuk dat het product niet plat is maar allemaal piramidetjes heeft. De gouden glittertjes zijn er niet overheen gespoten maar zitten echt in de blush zelf, dat is natuurlijk ook wel fijn om te weten.De blush geeft niet in een keer heel veel kleur af, maar valt makkelijk op te bouwen. Zo kun je makkelijk zelf kiezen hoe roze je je wangen wil hebben. in plaats van dat het er meteen uitziet alsof je in een poederdoos bent gevallen.

links zonder, rechts met

De blush is makkelijk aan te brengen en zorgt meteen dat je er een stukje wakkerder uit ziet! Verder blijft hij de hele dag mooi zitten en zie je in het licht ook de gouden glittertjes terug!

NYX kun je in verschillende winkels online kopen en de blush kost €6,99. 

Heb jij al eens een blush van NYX geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties