Review | EOS lipbalm Sweet Mint


Wie kent ze niet, de bekende EOS lipbalsems die bijna elke Amerikaanse YouTuber gebruikt. Zijn ze echt zo fijn als iedereen zegt of is je gewone standaard lipbalsem beter? Het antwoord op deze vragen vind je in dit artikel, dus mocht je benieuwd zijn lees dan snel verder :)
Ik heb de variant Sweet Mint, dat is de mint groene. Ik heb altijd al een zwak gehad voor lipbalsems met mint erin, gewoon omdat ik dat getintel op je lippen altijd zo lekker vind voelen.


Hier kun je nog even de ingrediƫnten zien!Ergens lijkt de lipbalsem op een ei, haha. Ik vind hem er eerlijk gezegd echt niet uit zien, maar wat ik wel eerlijk moet toegeven is dat de lipbalsem heerlijk is! Hij voelt ontzettend fijn op je lippen, ze zijn meteen verzorgd en het blijft ook een tijdje zitten (niet dat het na 3 minuten weer weg is). Je ziet de lipbalsem niet zitten, waardoor hij geschikt is voor elke outfit en op elk moment.
 Het was nog beter geweest als de lipbalsem gewoon in een "normale" lipbalsem verpakking zat, maar goed dat zou dan ook weer zo saai zijn.

Je kunt de EOS lipbalsems kopen voor €4,99 bij verschillende webshops. Naast Sweet Mint zijn er nog 7 andere smaken:  Blueberry Acai, Strawberry Sorbet, Pomegranata Raspberry, Summer Fruit, Honeysuckle Honeydew, Medicaed Tangerine en Lemon Drop.

Heb jij al een van deze populaire lipbalsems in je bezit?
Liefs,
Floor

Reacties