Outfit | All You Need Is Black


Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit voor jullie. Dit heb ik eigenlijk het liefst aan (en dan zeker in de vakantie/weekenden). Het is lekker simpel, maar toch wel leuk. En ik ben stiekem gewoon dol op zwarte kleren en draag dat dan ook best vaak. Ben je benieuwd naar de details van mijn outfit? Lees dan snel verder :)

Zoals de titel van dit artikel al zegt: All You Need is Black. Heel veel meer heb je dus eigenlijk ook niet nodig. Om het toch nog een beetje op te vrolijken heb ik wat sieraden op gedaan en een mooie lipstick.

Shirtje: H&M
Broek: H&M
Sokken: H&M
Armbanden: SIX
Ketting: Paris2Day

Zoals negen van de tien keer is meer dan de helft van mijn outfit van H&M. 

Voor nog wat extra kleur heb ik een van mijn nieuwe favorieten lipsticks op. Verder nog de basis dingen als foundation, concealer, blush, mascara. Dit zijn de make-up producten die ik gebruikt heb. Over de lipstick die ik draag heb ik gister een review geschreven, dus die kun je ook nog lezen. Mochten jullie nog een nieuwe daily make-up routine willen zien, laat het me dan vooral weten. Hij is de laatste tijd nog al wat veranderd namelijk, haha.

Heb jij wel eens een outfit aan die helemaal zwart is?
Liefs,
Floor


Reacties