Muziek


Heey! Ik heb het al een tijdje niet meer gehad over muziek en ik vond het daar wel weer eens tijd voor. Nou luister ik merendeels nog steeds dezelfde liedjes als altijd, maar er zijn een paar nieuwe liedjes bij de collectie "luister non-stop en niks anders" gekomen. Ben je benieuwd welke liedjes dit zijn? Lees dan snel verder.Flashlight - Bethany Mota, Pitch Perfect, Jessi J Cover
Dit liedje zit al een week of vier in mijn hoofd en luister ik nog steeds met alle plezier. Ik vind Bethany Mota echt zo'n top meid he! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit naar het origineel geluisterd, haha.

Last First Kiss - One Direction
Dit was zo'n liedje die ik "vroeger" luisterde zonder dat iemand het eigenlijk wist. Toen heb ik hem heel lang niet gehoord en afgelopen donderdag (23-7-15) hoorde ik hem weer (het was toen 5 year anniversery van One Direction) vanaf dat moment zit het weer in mijn hoofd en zing ik het de hele dag, haha. 

C'mon, C'mon - One Direction
Dit is eigenlijk hetzelfde geval als Last First Kiss. Je moet ook niet zomaar naar hun eerste twee albums gaan luisteren want dan gebeurt er dit.

Ik zing deze drie liedjes zo goed als de hele dag door, met af en toe een ander liedje er door heen. 

Voor de mensen die het niet weten trouwens, op dit moment zit ik lekker in Duitsland, lekker nog een weekje genieten van op vakantie gaan. 

Wat is een van jouw favoriete liedjes op het moment?
Liefs,
Floor

Reacties