Dag 7, 8, 9 | Fort Lauderdale, Florida
Zaterdag was het natuurlijk The 4th of July! We hadden vandaag natuurlijk geen school, maar we moesten er wel om 10.00 zijn. We gingen namelijk naar Miami Seaquarium. Rafealla ging met ons mee en dat is hetzelfde meisje die ons op kwam halen van het vliegveld, dus dat was echt super gezellig. We moesten 52 minuten wachten op vier volwassenen die graag mee wilde, hallo kom gewoon op tijd, bedankt. Het was heel erg warm, maar verder wel leuk. Gelukkig konden we iets eerder weg en gingen we nog even naar Aventura Mall. Ik kocht bij Forever 21 een playsuit en een leuk shirtje.Om 18.00 ging Isa met Kyra en mij mee naar ons huis, want we gingen samen naar het vuurwerk kijken! We gingen ongeveer rond 19.00 op weg naar Deerfield Beach. Maar toen werden we gebeld door de hostmom van Isa dat er iets mis gegaan was, dus er was nog al wat gezeik. Het was trouwens allemaal onzin. Er was heel veel eten, muziek en gezelligheid. Oh en het was me trouwen toch een partij druk. We aten lekker pizza en rond 21.00 begon het vuurwerk!


Zondag gingen we op stap met een van mijn broers, Anthony. We gingen naar Bayside Bayfront in Miami. En we hebben er lekker gewinkeld, maar gingen al snel naar een winkel genaamd Ross, poeh dat is me toch een ervaring, haha. Daarna gingen we naar Starbucks en toen was het tijd voor TARGET! Er zijn geen woorden die konden beschrijven hoe blij ik op dat moment was, haha. Ik heb lekker veel make-up gekocht van dingen die we hier niet hebben, of iets minder makkelijk te verkrijgen zijn. Er kwam zondag ook een meisje uit Parijs, Joy. We dachten eerst dat ze bij ons zou zitten (young learners) maar ze zit bij de volwassenen. Ze gaat dus niet mee met al die tripjes die we in de middag doen.
Maandag 6-7 kwamen er heel wat nieuwe kinderen in de klas. We waren eerst met maar 5, nu zijn we met 11, Met de activiteiten zijn nu 20 mensen, waardoor we niet meer spontane tripjes kunnen maken naar Target of bijvoorbeeld de Dollar Store. We gingen in de middag naar Deerfield beach, dit keer om te zwemmen. Er zaten weer best veel planten in het water, maar het was wel heel gezellig. Ook gingen we nog even een lekker ijsje eten en hebben we voornamelijk gewoon lekker op het strand gechillt. We zagen Leah trouwens ook roken, nou dat had ik echt nooit verwacht, haha.

Ik ga mezelf maar eens klaar maken om te slapen (het is 22.17) en gaan morgen heel wat leuks doen :D.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Hi Floor, lang niet gesproken! Hopelijk heb je het nog steeds super leuk. Geniet ervan! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten