Dag 4, 5 en 6 | Fort Lauderdale, Florida


Heey! Vandaag heb ik dag 4, 5 en 6 voor jullie! Ik kan niet wachten om mijn hele vakantie te delen met jullie, want het is echt allemaal te leuk! Zo gingen we naar een mega overdekt winkelcentrum, naar het strand en nog iets heel leuk doen.Woensdag betekent altijd winkeldag! We gingen in de middag naar Aventura Mall, dat is een winkelcentrum in Miami. Ik had echt heel erg zin om te winkelen en om lekker los te gaan. We hadden natuurlijk eerst school tot 12 uur, maar dat is eigenlijk ook niet eens erg. Aventura is een heel groot overdekt winkelcentrum, met genoeg winkels om je een paar uur goed te vermaken. Als we ergens heen gaan (wat we dus elke dag doen) gaat er altijd een begeleider mee. De begeleider die tot nu toe mee geweest is heet Leah en ze is echt super aardig! Ik ging samen winkelen met Isa en Svenja, als je iets wil doen moet het altijd met je buddies (een groepje van drie). We gingen eerst naar Mac en toen naar Aéropostale, daar kocht ik een playsuit van de Bethany Mota collectie. Toen ik haar kleren zag hangen werd ik echt meteen blij. Ook kocht ik daar nog een simpel licht blauwe croptop. We besloten toen naar Sephora te gaan, aangezien die hier niet meer zit in Nederland. Ik kocht de Too Faced Better Than Sex Mascara en de Dior airflash spray foundation. Aangezien we tijd overhadden gingen we met zijn alle (in totaal 10, inclusief Leah) naar de dollarstore, waar dus alles één dollar is. Het enige nadeel is dat in Amerika de btw niet op het prijskaartje staat, dus het wordt uiteindelijk allemaal ietsjes duurder (ook al is het maar 6%).


Donderdagmiddag gingen we naar Boomers! Dat is een soort indoor gaming/ga los plek, hahah. We gingen onder andere lasergamen. Ik zat in een team met Lisa, Kyra, Isa en Nela. Ik ben eigenlijk helemaal niet goed in lasergamen maar het was echt super leuk! We gingen trouwens tegen de 5 andere (Leah, Svenja, Marius, Marius en Patrik). Vervolgens gingen we in een of ander waterding, waar je elkaar nat kon maken en tegen elkaar aan botsen, dat is echt zo ontzettend leuk! Daarna was het tijd om te gaan karten. Ik ging samen met een klein meisje van 8, aangezien haar moeder geen zin had en anders mocht ze niet. Het was echt een heel schattig en lief meisje. Isa ging trouwens met haar vriendin, dus dat was erg aardig van ons vond ik zo. In de avond gingen Kyra en ik met Rose (mijn hostmom) en Alexander ("m'n broer") naar Publix, supermarkt. We gingen spullen halen om een cheesecake te kunnen maken, vrijdag was namelijk Eric zijn verjaardag.


Onze school heet LAL en Leah wilde graag dat wij dat gingen maken, haha.
Van links naar rechts; ik, Isa, Lisa, Nela.
 

Vrijdag gingen we naar Hollywood Beach en het was de laatste dag dat Nela er was :(. Het strand zelf was echt onwijs mooi en leuk, het enige nadeel was dat er heel veel planten in het water zaten. Nou is dat natuurlijk op zich geen wereldramp, maar het voelt zo vies. Het water voelde wederom heerlijk!
Het was vandaag ook Eric zijn verjaardag dus gingen Kyra en ik de cheesecake maken, wat overigens niet helemaal ging zoals gepland. We hadden namelijk geen weegschaal, dus we hadden geen idee hoe zwaar alles was (ik kan je bij deze alvast vertellen dat hij heerlijk was!). Rose en Eric gingen uiteten dus Kyra en ik zouden met drie van onze broers eten, Alexander, Anthony en ik kan zijn naam niet schrijven, maar is hier ook 'op bezoek'. Maarrr, nu komt het: Anthony was het eten een soort van vergeten, dus het was lekker aangebrand. Nou had hij echt geen zin om opnieuw te koken, dus heeft hij twee heerlijke pizza's besteld, die we toen met zijn 5e hebben opgegeten.

Dit waren dan alweer dag 4, 5 en 6 van mijn trip! Ik kan niet wachten om te vertellen wat er allemaal gebeurt is, want het is echt allemaal heel leuk!

Liefs,
Floor

Reacties