Dag 19, 20 en 21 | Fort Lauderdale, Florida


Heey! Vandaag heb ik de laatste drie dagen van mijn trip naar Florida voor jullie, waar zelfs een dag met hele harde regen in voorkomt! Ik heb het in ieder geval heel erg leuk gehad! Ben alweer een beetje over mijn jetlag heen en het is toch wel weer fijn om thuis te zijn, haha. Laten we maar lekker snel beginnen met de laatste drie dagen!
Donderdag gingen we in de middag varen over de kanalen, Fort Lauderdale wordt namelijk het Venetiƫ van Amerika genoemd. Net na de lunch, om 12.15, begon het opeens ontzettend hard te regenen, het was lang geleden dat ik het zo hard heb zien regenen. Ik had toen we naar Miami Seaquarium gingen van mijn hostmom een hele leuke regenjas/poncho gekregen en ik was sinds dat moment al aan het zeggen dat ik hem heel graag aan wilde doen. Nou vandaag was dus het perfecte moment en wat heb ik me toch rot gelachen! Voordat we op de boot gingen, gingen we eerst nog even wandelen door Down Town Fort Lauderdale. Waar Lisa, Isa, Sarah, Rafeala en ik eerst nog even Frozen Yoghurt gingen eten en daarna gingen we met de bus rondjes rijden, omdat het eigenlijk nog helemaal geen tijd was om te gaan. We zaten gezellig mijn zijn vijven in de bus, toen opeens een video van Slam FM koningsdag kwam. Isa en ik gingen natuurlijk helemaal los. Toen het tijd was voor de boottocht, we zagen een heleboel mooie huizen, maar verder was er niet echt veel aan.

Vrijdag 17-7 was de laatste echte dag in Florida. Op school hadden we allemaal spelletjes gedaan en kregen we ons rapport. Ik had voor alles een A of A+ dus dat is helemaal goed! Maar toen kwam het moment dat we afscheid moesten nemen van Mars en Ally, wat echt niet leuk was. Ook gingen we nog even iets op de muur schrijven, zoals iedereen doet die weggaat. In de middag gingen we met Anthony en Leah naar Spanish River Beach war het echt heel erg mooi was! Eerst gingen we lekker zwemmen, daarna foto's maken en als laatst nog even beach volleyballen. Op de terugweg gingen we ook nog even stoppen bij een Frozen Yoghurt winkeltje. Toen we weer terug bij school waren, moesten we iedereen gedag zeggen. Heel veel knuffels en een paar traantjes verder was het toch echt tijd voor iedereen om naar het gastgezin terug te gaan.

Isa kwam rond 19.00 naar het huis van Kyra en mij. Ze bleef eten en we hebben nog een paar andere dingetjes gedaan, tot dat het ook voor Isa tijd werd om naar haar gastgezin te gaan. Kyra en ik hebben nog een beetje aan de keukentafel gezeten tot dat we het tijd vonden om te gaan slapen.

Met mijn tijdelijke zusjes, Joy en Kyra 


Zaterdagochtend moesten Isa en ik rond 8.00 op school zijn. Toen we daar aankwamen waren er al best wat mensen om gedag te zeggen en om daarna zelf naar Key Largo te gaan. Isa en ik werden in een soort van kleine limousine naar het vliegveld in Fort Lauderdale gebracht door onze favoriete buschauffeur. Eenmaal op het vliegveld, hielp iemand van school ons met inchecken en toen was het tijd om door de douane te gaan. Daarna begon het wachten. Ons vliegtuig vertrok om 11.35 naar Houston, Texas. Toen we in Housten waren was het eerste dat we deden opzoek naar een toilet en daarna opzoek naar eten, want we hadden best wel trek. Daarna begon het volgende wachten Rond een uur of 17.00 vertrok ons vliegtuig naar Amsterdam waar we zondag ochtend om 9.02 aankwamen. Ik heb amper geslapen in het vliegtuig, maar heb me goed vermaakt met de tv die er was.

Dit was dan alweer mijn drieweekse trip naar Florida. Ik ging dus naar een Language School in Fort Lauderdale, mocht je benieuwd zijn via welke organisatie klik dan hier. Ik raad het iedereen aan om te doen, want het is zo ontzettend leuk!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat gaaf dat je naar Florida bent geweest! Jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat gaaf dat je daar ben geweest!! super leuk. die huizen op de foto zien er mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die huizen waren zeker mooi en zo ontzettend groot :O

   Verwijderen

Een reactie posten