Dag 16, 17 en 18 | Fort Lauderdale, Florida


Heey! Ik ben gister trouwens om 9.02 weer geland in het mooie regenachtige Nederland. Toch wel fijn om weer in je eigen bedje te slapen, voor meer dan veertien uur, hahaha. Maar laten we maar gewoon lekker snel beginnen met dag 16, 17 en 18!
Maandag 13-7 gingen we naar Red Reef Park Beach waar we heel leuk konden zitten en eindelijk waren er geen vieze planten meer in het water. Het enige nadeel was dat er geen winkeltjes of zo waren. Het water was echt heerlijk en had het dan ook heel erg naar mijn zin. Er zijn ook trouwens een paar nieuwe mensen gekomen, zoals dat altijd gebeurt op maandag. Is altijd wel weer leuk, wat nieuwe gezichtjes zien, haha.

HAHAHA mijn hoofd :pDinsdag gingen we naar Palm Beach Zoo, samen met Ally (mijn lerares) en Semi. Ik liep gezellig met Isa, Lisa en Sarah (dat is trouwens een van de nieuwe meisjes, ze komt uit Duitsland). Het was niet echt heel groot, maar verder op zich wel leuk. Het enige nadeel was dat ik heel erg last had van mijn muggenbulten, waar ik er overigens best veel van had. Isa en ik gingen ook nog foto's maken in zo'n ik weet de naam niet, haha. Op het moment dat we weg wilden gaan, begon het opeens lekker te regenen. We hadden ook nog eventjes 10 minuutjes winkeltijd in Town Center Mall, voordat we weer terug gingen. We kwamen trouwens wel 35 minuten te laat terug, maar ach, wat maakt dat uit.
Woensdag was Isa niet op school en ging ze ook niet mee winkelen :(. We gingen naar Sawgrass Mills Mall, een outlet winkelcentrum. Ik kocht zwarte allstars en natuurlijk frozen yoghurt. Ik had een leuk shirtje gezien met: I hate everyone, maar voor $22 een beetje veel voor een shirtje dat niet zo van goede kwaliteit was, haha. Ik ging winkelen met Kyra, Lisa, Sandra en Sarah, wat  heel gezellig was!

Ik heb nog 2 dagen over, die morgen ochtend online komen. Daarna komen er gewoon weer "normale" artikelen online :).

Liefs,
Floor

Reacties