Dag 13, 14 en 15 | Fort Lauderdale, FloridaHeey! Vandaag heb ik weer drie dagen voor jullie van mijn Florida trip! Ik zit op dit moment in Housten, Texas. We moesten natuurlijk weer eens overstappen, want stel je voor het zou in een keer kunnen. Het is hier trouwens 7 uur eerder dan in Nederland, dus het is 15.01. Maar laten we het nou maar gewoon eens even lekker hebben over deze drie dagen!Vrijdag 10-7 was Isa  niet op school en het was de laatste dag dat Joe mijn klas les zou geven. Joe had wel heel lief allemaal donuts mee genomen, maar gelukkig waren het hele kleine. In de les hadden we het over tongtwisters en wat ben ik daar toch lachwekkend slecht in. Verder hadden we weer een recap (soort toets achtig iets), waarbij ik maar 1 fout had! Als lunch hadden we kip met salade, maar het was niet heel geweldig. Isa ging uiteindelijk toch wel mee naar het strand, na wat gezeik met de school. Het was de bedoeling dat we naar een ander strand gingen, maar de bus begaf het, dus moesten we wachten in een saai winkelcentrum. Gelukkig was Rafeala met ons, dus was het uiteindelijk wel gezellig. Uiteindelijk gingen we weer naar Deerfield Beach, waar we lekker gezwommen hebben. Ook gingen we heerlijk frozen yoghurt eten, poefh wat houd ik daar toch van. Ik had er eentje met aardbei, mango, granola en sprinkels. Het was $5 maar dat is helemaal niet veel voor de hoeveelheid die ik had.
Zaterdag gingen we naar het Rapids Waterpark. Het is een waterpark met heel veel glijbanen, golfbad en een lazy river. We hebben ons daar de hele dag vermaakt en het was echt heel erg leuk! We zijn volgens mij maar van 5 glijbanen geweest, want de rij was overal zo ontzettend lang. Natuurlijk zijn we ook nog een beetje verbrand, want anders zou het niet leuk zijn. Het was trouwens onze laatste zaterdag en we aten alleen met een van mijn "broers", Anthony.  


Zondag gingen we met Semi en Anthony naar Miami Coconut Crove. Om 9.59 waren Kyra en ik nog thuis aangezien er niemand was om ons te brengen, haha. Uiteindelijk had ik het tegen Isa gezegd en die zei het vervolgens weer tegen Anthony. Isa vertelde dat hij wegging zonder ook maar iets te zeggen. Toe was het eindelijk tijd om te gaan. Als eerst gingen we naar Vizcaya Museum & Gardens. De tuinen waren echt prachtig! Toen was het tijd om naar het Science Museum te gaan, vreselijk saai, haha. Je kon ook je bloeddruk laten meten, dus dat gingen we dan natuurlijk even gezellig doen. Uiteindelijk hadden we nog wat tijd om te winkelen, dus dat is altijd fijn.

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ah, wat leuk! :-) Brengt voor mij heel veel herinneringen terug aan mijn reis naar Amerika. Super om te zien. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten