Dag 10, 11 en 12 | Fort Lauderdale, Florida
Ik, Isa, Mars en Kyra
Dinsdag ochtend was er een heerlijke hevige onweersbui, op een of andere manier vind ik dat altijd lekker als ik in mijn bed lig. Ik had die nacht ook echt heerlijk geslapen! In de klas hadden we niet veel bijzonders gedaan en als lunch hadden we lasagne, die heel erg lekker was. In de middag gingen we naar het museum van Discovery en Science, maar eerst gingen we naar de bioscoop die daar naast zat. De film die we keken was Jurassic World. De film was op zich wel leuk, maar had liever iets anders gezien. Daarna hadden we nog een uur over voor het museum waar we gewoon een beetje hebben rond gekeken. Het is de nog kinderlijkere versie van Nemo, in Amsterdam. In de avond waren we ook nog naar Publix, supermarkt, geweest.Woensdag gingen we met Joe, mijn leraar, allemaal spelletjes doen en het team met de meeste punten krijgt aan het eind van de week (vrijdag) een donut! In de middag aten we trouwens aardappelpuree met broccoli, joehoe... 's Middags gingen we naar Town Center Mall. Het heeft maar één verdieping, maar was wel heel erg groot. Ik had trouwens bijna een broek van Hollister gekocht, maar heb het uiteindelijk toch maar niet gedaan. Rond 16.00 gingen we naar The Cheesecake Factory, waar Isa en ik weer een heerlijke fresh strawberry cheesecake hadden! In de avond vroeg Anthony (m'n broer) of Joy, Kyra en ik mee wilden gaan bowlen met Alexander, Andrew en hun vrienden. Nou dat laat ik me geen twee keer vragen, dus wij gingen lekker met zijn alle bowlen tot 00.00, ondanks we eigenlijk na 22.00 het huis niet meer uit mogen. Kyra had de eerste keer gewonnen en Joy de andere twee keren. Mijn bowlskills zijn niet zo best.

Donderdag (9-7) was gewoon normaal, alleen zat er opeens een extra Russisch meisje bij mij in de klas, die eerst bij Kyra en Isa in de klas zat. Als lunch hadden we pasta met gehaktballen en het was eigenlijk best wel lekker. In de middag gingen we naar de Everglades. Aangezien er een plek te weinig was in de bus (er gingen opeens allemaal volwassenen mee) zaten Isa, Rafealla en ik met z'n drieën opgepropt. Nou zijn ze alle twee heel aardig, dus dat maakte vrij weinig uit. In de Everglades gingen we op een airboot en we zagen alligators en het was echt super vet! Na de boottocht gingen we daar nog een beetje rond lopen, het was trouwens wel echt heel gezellig met Rafealle en Mars (lerares van Isa en Kyra). Toen we klaar waren met rondkijken gingen we nog even naar Target en Publix. Ik liep samen met Isa, Lisa, Kyra, Mars en Rafealla. Isa had trouwens een klein koffertje gekocht voor de hoeveelheid snoep, ze had bijna 10 kilo aan snoep/eten! Ik was die dag trouwens niet eens verbrand, terwijl ik er heilig van overtuigd was dat dat zou gebeuren, maar gelukkig niet dus!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten