Dag 1, 2 en 3 | Fort Lauderdale, Florida


Heey! Aangezien ik al heel lang niks van me heb laten horen leek het mij wel geschikt om weer eens een artikeltje te schrijven. Op dit moment zit ik nog in Fort Lauderdale, Florida. Ik ga naar een language school en in de middag doen we allemaal leuke dingen. Het is echt heel erg leuk en ik wilde alvast wat vertellen over mijn eerste 1,5 week. Ik zit in een gastgezin met nog een meisje uit Duitsland, Kyra, en met een meisje uit Frankrijk, Joy. Als je niet van lange verhaaldingen houdt moet je dit vooral niet gaan lezen, want ik vrees dat het nog al lang wordt.

Op 28 juni vertrok mijn vliegtuig om 9.15. Ik vloog samen met Isa een meisje die ik op het vliegtuig ontmoet heb. We vlogen eerst naar New York, Newark. We hadden twee stoeltjes naast elkaar en we vlogen economy plus, terwijl we daar niet eens voor betaald hebben. We kregen een kussentje en een dekentje. Het duurde ongeveer iets meer dan 8 uur, maar het is 6 uur vroeger in New York dus kwamen we om 11.35 aan. Toch best vreemd dat je opeens aan de andere kant van de wereld bent. De vlucht was trouwens heel erg fijn en er ging niks mis. Zelfs het eten was oké, als ik iets niet verwacht had dan was het wel dat. om 14.45 vertrok ons vliegtuig vanaf New York naar Fort Lauderdale, dat is de plek waar ik op dit moment ook ben. Dit duurde ongeveer 3 uurtjes. We werden opgehaald door iemand van de school, Rafealla. Een heel aardig meisje, maar ze was wel een beetje chaotisch. We reden samen met haar naar de school waar we vervolgens opgehaald werden door onze hostparents. Toen ik daar kwam was het al rond 18.30. Gelukkig was ik niet de enige want er was ook al een meisje uit Duitsland, Kyra. Ik deel mijn kamer met haar en ze is echt super aardig. Eigenlijk hadden we niet eens zin om te eten en gingen we meteen slapen.

De volgende dag moesten we om 8.30 op school zijn, waar we begonnen met een instaptoets (om te kijken op welk niveau je zit) Nou klopt dat niet helemaal, maar het is in ieder geval leuk bedacht, vond ik zo. Ik zat in de klas met nog vier andere kinderen tussen de 14 en de 18 jaar. Svenja, Marius en Marius komen uit Duitsland. Patrik komt uit Tsjechië, maar is nog al vervelend. Mijn lerares heet Ally en ze is echt super aardig. Om 12.00 waren we klaar met school en gingen we barbecuen met z'n allen. In de middag gingen we naar Pompano Beach en het is echt een van een heel mooi strand en het was echt heel erg leuk! We moesten een paar vragen beantwoorden en we gingen ook op de foto met de strandwacht, die trouwens ook Nederlands sprak, haha. Was wel alleen al goed verbrand op mijn schouders, wat natuurlijk erg dom is.


Dinsdag 30 juni gingen we zoals gewoonlijk weer naar school. We beginnen telkens weer om 8.30. Ik was alleen wel echt heel erg moe! De les was op zich wel interessant en aan het eind van de les kregen we onze lunch, dit keer was het van Panera bread en ik had een heerlijke pasta. In de middag gingen we naar het museum van Art, in downtown Fort Lauderdale. We kregen eerst een rondleiding van een hele aardige vrouw, daarna hadden we nog wat tijd om wat vragen te beantwoorden en rond te lopen. Omdat we toch al snel klaar waren gingen we naar The Cheesecake Factory, en dat was echt zo lekker! Ik deelde mijn cheesecake samen met Isa, omdat het anders veelte machtig is. We hadden de fresh strawberry cheesecake en oh mijn god wat is dat lekker zeg! Ze zijn niet goedkoop ongeveer $8,43 maar zo ontzettend lekker!

Dit waren de eerste drie dagen van mijn Florida trip! Ik ga de komende dagen de andere dagen nog posten dus als je benieuwd bent moet je zeker even mij volgen op bijvoorbeeld bloglovin of op twitter. Als je leuke foto's als een van de eerste wil zien, dan kan je mijn instragram volgen. Je kan het trouwens allemaal rechtsboven in vinden. Het is inderdaad om 2.28 online gekomen, want het is hier natuurlijk 6 uur vroeger (hier is het namelijk 20.28)

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ah zo super gaaf! Ik zou dat ook graag een keer willen :D. Kan echt niet wachten op de andere dagen want volgens mij heb je het echt super leuk. Veel plezier nog xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke ik moet echt gaan slapen, maar zag op bloglovin dat je een artikel geplaatst had en die moest ik natuurlijk meteen gaan lezen, haha

   Verwijderen
 2. Wat een ontzettend gave trip heb je gemaakt! En wat een prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D, heb ook nog geen zin om naar huis te gaan, gelukkig heb ik nog een week :)

   Verwijderen

Een reactie posten