Boeken | Where She WentHeey! Nu het vakantie is heb ik weer tijd om een paar leuke boeken te lezen. Het boek dat ik tijdens mijn trip naar Florida gelezen heb is: Where She Went van Gayle Forman. Where She Went is het vervolg op het boek If I Stay, die je dus wel eerst gelezen moet hebben voordat je dit boek kunt lezen, zoals de meeste waarschijnlijk wel weten is er ook een film gemaakt genaamd: If I Stay. Ik wilde Where She Went al heel lang lezen, dus ben blij dat ik dat gedaan heb! Ben je benieuwd waar het boek over gaat? Lees dan snel verder.


Het verhaal speelt zich af 3 jaar na het einde van If I Stay en wordt verteld vanuit de ogen van Adam. Het is dus ook drie jaar geleden dat Mia uit Adam's leven is. Adam is een rockster die dan het leven heeft van een beroemd iemand. Hij is samen met zijn beroemde vriendin Bryn. Het gaat toch niet zo lekker met Adam. Als hij een beetje door New York wandelt terwijl zijn bandgenoten al in Londen zitten ziet hij opeens dat Mia een concert heeft. Eerst weet hij niet of hij moet gaan, maar uiteindelijk besluit hij toch te gaan. Toen ze samen door New York op avontuur gingen, de stad die Mia haar thuis geworden is, vertellen Mia en Adam over vroeger en openen ze hun hart voor de toekomst en elkaar.

Ik vond If I Stay al echt geweldig, maar Where She Went mag er zeker zijn. Je voelt echt de pijn van zowel Adam als Mia. Je kan het boek eigenlijk niet eens wegleggen, omdat je moet weten wat er gaat gebeuren en hoe het gaat aflopen. Als je If I Stay gelezen hebt (of de film gezien hebt) moet je dit boek zeker gaan lezen!

Ken jij dit boek al?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Dit boek vond ik echt prachtig! Allebei de boeken uit deze 'serie' trouwens. De film heb ik nog niet gezien, ik was alweer een beetje vergeten dat die bestond! Snel eens gaan kijken maar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa ik zou hem echt gaan kijken, je gaat gegarandeerd huilen, zo mooi is de film! :D

      Verwijderen

Een reactie posten