Beauty Shoplog Amerika

Heey! Vandaag heb ik weer eens een shoplog voor jullie, maar dit keer in een artikel variant. In Amerika heb je natuurlijk merken die hier moeilijker zijn te verkrijgen of die we helemaal niet hebben. Ik ben lekker los gegaan bij Target en heb ook nog twee dingetjes gekocht bij Sephora. Van sommige producten weet ik de prijs niet meer, want ben het bonnetje kwijt haha.

Laten we maar gewoon even lekker goedkoop beginnen, aangezien de prijzen straks dramatisch oplopen, haha.

E.L.F Studio - Gotta Glow blush
Volgens mij koste deze blush/highlighter $3, zonder btw, want dat staat er in Amerika nooit bij, pas als je gaat betalen.. Deze heb ik trouwens gekocht bij target, net zoals de andere producten, tot dat ik zeg dat ze van Sephora komen, haha.


E.L.F Studio - Eyeshadow "c" Brush en Small Stipple Brush
Volgens mij wederom $3, wel per kwast natuurlijk.

E.L.F Studio - Moisturizing Lipstick Ravishing Rose

NYX - Blush Rose Garden

NYX - Soft matte lip cream (Addis Ababa) en Buttergloss (Strawberry Parfait)

Revlon - Super Lustrous Lipstick 028 Cherry Blossom 

Covergirl - Clean invisible concealer 115 Fair 

Too Faced - Better Than Sex Mascara
Deze mascara wilde ik al zo lang hebben en werd echt blij toen ik hem bij Sephora zag liggen :).
Hij koste volgens mij $23/$24.

Dior - Airflash Foundation 201
Wie had gedacht dat ik ooit iets van Dior zou kopen? Nou ik in ieder geval niet. Hij koste trouwens $60, oké ik spoor echt niet. Hij is wel super mooi trouwens. Floor, dit praat je toch niet meer goed, haha.

Dit was alles wat ik gekocht heb qua make-up. De kans is behoorlijk groot dat je de komende tijd reviews van bepaalde producten tegen kan komen. Mocht er een product tussen zitten waar je per se een review van wil, laat het me dan vooral weten!

Wat heb jij de afgelopen tijd qua make-upproducten gekocht?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Hi Floor! Ik kwam op je site via GS. Leuke shoplog heb je gemaakt! Ik woon in Curaçao en hier heb je ook verschillende merken uit Amerika te koop. Zo heb ik van de week ook nog wat spulletjes bij de E.L.F. store gehaald, MAC & Victoria's secret voor cheap <3 En ook Revlon en NYX kun je hier vinden. Leuk dat iemand een gelijke shoplog heeft als mij <3 haha eindelijk! Ik blog btw op www.peachlife.nl Zo nu en dan plaats ik ook een make up shoplog. Succes met bloggen en fijn weekend :) xox Roxanne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten