Zomervakantie


Heey! Eindelijk is het dan zo ver, ik heb zomervakantie! Ik stap morgen alweer in het vliegtuig naar Flordia, wat gaat de tijd toch snel. Zoals je wellicht wel gemerkt heb kwam er donderdag geen artikel online en vandaag eigenlijk ook niet, het was de laatste week van school maar ik moest nog een debat doen tegen mijn Nederlands lerares die daar heel goed in is. Het ging over kroongetuigen en volgens mij ging het wel prima, haha. Genoeg gehad over school :). Ik kan je niet beloven wanneer er de komende drie weken een artikel online komt, aangezien ik niet weet of ik ergens wifi heb.


Vandaag moet ik al mijn spullen nog inpakken (lekker op tijd Floor), ik moet nog naar de drogist om wat dingen te kopen, nog een leuke zomer spotify afspeellijst maken en moet nog wat andere dingetjes regelen. Maar nu ga ik eerst nog even lekker genieten met Sophie en ik hoop dat het weer lekker weer wordt :). Verder staat er niet zo veel op de planning vandaag en ga ik gewoon even lekker chillen, haha.

Wat ga jij deze zomer allemaal voor leuks doen?
Liefs,
Floor

Reacties