Update -> upload schema

Heey! Ik vond wel dat jullie even een update verdiend hebben. Normaal plaats ik namelijk elke dag van de week een artikel, maar ik heb het op dit moment echt druk met school (toetsweek begint vrijdag) en moet daar nog echt heel veel voor doen, verder moet ik nog allemaal dingen regelen voor mijn vakantie naar Florida. Daarom heb ik even besloten om in ieder geval tot dinsdag 23 juni even een upload schema aan te houden. Het schema wordt als volgt:

Dinsdag om 6.00
Donderdag om 6.00
Zaterdag om 6.00
Zondag om 6.00

Er komt dus vier dagen in de week een nieuw artikel, ik vind het persoonlijk altijd fijn om te weten wanneer er nou wel een artikel online komt en wanneer niet. Op dit moment kan er zo 3 dagen geen artikel online komen en eerlijk gezegd vind ik dat zelf ook heel vervelend, haha. Het kan natuurlijk wel altijd zo zijn dat er nog een vijfde artikel online komt, maar in ieder geval vier dus :)

Ik hoop dat jullie het begrijpen!
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik begrijp het helemaal! Succes met je toetsweek he :)
    Met welke toets(en) begin je vrijdag?
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten