Tv programma's/films die ik vroeger keek #2

Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een tv programma's/films die ik vroeger keek deel 2. Wat meestal zo is als je een deel twee hebt, is dat je ook een deel 1  hebt, die kan je hier vinden. Vandaag is het dus tijd voor weer wat programma's die in ieder geval ik keek vroeger.

Beugelbekkie

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit echt al een hele tijd niet gezien heb, het enige wat ik onthouden er van heb is dat ik het altijd met heel veel plezier keek!


Pippi Langkous
Als iets mij vroeger blij maakte was het wel Pippi Langkous. Ik vond haar echt zo geweldig en met Annika en Tommy beleefde de altijd de leukste dingen en dan had je natuurlijk nog haar aapje, meneer Nilsson. Het is eigenlijk echt al behoorlijk oud, maar wordt nog steeds wereldwijd herhaald.

Pokémon
Dit vond vooral mijn broer leuk en ik keek ook altijd mee. Ik veel van die pokémon's altijd zo schattig en lief en wilde ze stiekem misschien zelf ook wel. Op de gameboy speelde ik altijd pokémon en later ook nog op mn ds, ja goede oude tijd. Oh ik (mijn broer voornamelijk) had ook nog pokémonkaarten.

Sesamstraat
Ik kan mij niet voorstellen dat iemand niet weet wat Sesamstraat is. Ik keek dit vroeger altijd, maar dan ook echt als in altijd. Vooral Bert en Ernie vind ik nog steeds erg leuk, haha

High School Musical
Niks is zo leuk als High School Musical. Het maakt me dan niet eens uit of we het over deel 1, 2 of 3 hebben ik vind ze allemaal geweldig. Deel 1 komt uit 2006, dat is echt al behoorlijk lang geleden, maar kan het me toch nog zo goed herinneren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik laatst (vorige week) High School Musical 2 ging kijken en ik vind het nog steeds echt ontzettend leuk, haha. Ergens hoopte ik dat de middelbare school was, dus dat was echt de grootste teleurstelling ooit. De liedjes trouwens vergeet je ook nooit meer en ik kan het nog steeds met alle plezier kijken.

Dit was dan alweer deel 2 van tv programma's/films die ik vroeger keek en stiekem krijg ik nu zin om het allemaal weer te gaan kijken, haha. Ik heb zeker nog genoeg dingen voor een deel 3 dus wie weet zie je die binnenkort ook verschijnen.

Wat zijn tv programma's of films die jij vroeger keek?
Liefs,
Floor
Reacties

 1. Veel herkenbare programma's!
  Ik keek echt heel vaak tv vroeger, ik weet niet eens meer welke programma's ik allemaal gekeken heb.
  In ieder geval was ik erg verslaafd aan Pokémon, en nu nog steeds een beetje (ik heb mijn Pokémonkaarten nog, en ook een paar Pokémongames!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beugelbekkieeee!! Echt mn favoriet vroeger hahah..
  en sesamstraat hahah, wie keek het niet :P
  XOXO Faye by byFaye.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ah super leuk om te zien!
  Beugelbekkie vond ik geweldig en bleef ik ook echt gewoon voor thuis..
  Laatst hoorde ik het liedje en kon 'm nog helemaal mee zingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah zo leuk! Ik heb het echt al heel lang niet gehoord of gezien, maar nu ik er aan denk hoor ik het liedje weer in m'n hoofd, haha

   Verwijderen
 4. High school musical blijft echt leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten