Summer Essentials | Verzoringsproducten


Heey! Aangezien het lekkere weer toch steeds dichterbij komt (en het nu eigenlijk ook al gewoon lekker is) leek het mij leuk om een nieuwe serie te beginnen op mijn blog genaamd: Summer Essentials. Het zijn dus de dingen die ik echt nodig heb in de zomer, maar zonder de uitzonderingen (als zonneallergiezalf en dingen zoals dat, haha). Vandaag wil ik beginnen met de verzorgingsproducten die ik zeker nu weer veel ga gebruiken.
Dit zijn misschien wel de twee belangrijkste producten tijdens de zomer die je moet gebruiken. Zonnebrand is zo belangrijk, omdat je natuurlijk moet voorkomen dat je huid verbrand en je moet je beschermen tegen de schadelijke uv-stralingen. De zonnebrand die wij vaak thuis hebben is de Garnier Ambre Solaire Clear Protect en dan van SPF 30 of 50. Na afloop van een zonnige dag waar je veel buiten bent geweest is het altijd goed om er wat aftersun op te smeren, dit moet je natuurlijk zeker doen als je verbrand bent. Wij hebben altijd aftersun van Niveau en die werkt echt prima.


 Natuurlijk wil je ook gewoon dat je huid lekker glad is en er gezond en niet droog uit ziet. Scrub is perfect om je huid extra glad te laten voelen (en je word er ook sneller bruin van). Je kunt bij heel veel winkels scrub kopen, maar ik vind die van HEMA super fijn (niet te grof) en hij ruikt ook nog eens super lekker. Natuurlijk wil je niet dat je benen/armen er hartstikke droog uitzien als je je nieuwe geweldige zomeroutfit aan hebt, bodylotion is dan de oplossing om dat te ver komen. Qua bodylotion gebruik ik al heel lang de Vaseline Spray & Go en ik ben echt ontzettend dol op dit spul!Deodorant, als er een product is wat je in de zomer ook nodig hebt is het wel deo. Niemand vindt het fijn om naar zweet te ruiken of zweet van andere te ruiken. Aangezien het in de zomer meestal warm is buiten, en je dus meer gaat zweten, is deo echt een must have!


Altijd ontzettend fijn als de zon opeens gaat schijnen terwijl je het niet echt door hebt, haha. Maar goed.. Het is natuurlijk ook belangrijk om je haar te verzorgen aangezien je niet wil dat je haar er uit ziet als een dode cavia. Een paar druppeltjes olie kan er al voor zorgen dat je haar goed gevoed blijft en er gezond uit blijft zien.

Wat zijn voor jouw echte summer essentials qua verzoringsproducten?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Deodorant met stip op nummer één! Heb dezelfde als jou overigens :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten