Review | Etos Suncare lippenbalsem SPF 25


Heey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Dit keer is het een review die goed in het thema van het zomerse weer past. Het is namelijk een lippenbalsem met SPF er in, dat beschermt je lippen dus tegen de schadelijke uv-straling. Zeker omdat een groot deel van mijn vriendinnen toch al de laatste dagen flink verbrand is, leek het mij wel handig om hier dan een review over te schrijven.
De verpakking van de lipbalsem is niet heel bijzonder. Je ziet groot er op staan dat het SPF 25 heeft, wat voor op je lippen prima is. Verder zie je nog wat roze details, maar ik vind het er gewoon prima uit zien. Ook is het handig dat het in een stick is en je het niet met je vingers op je lippen hoeft te gaan smeren, dat is toch altijd een stukje minder hygiënisch.


De lipbalsem zelf ziet er gewoon uit als een normale lipbalsem, ondanks de kleur van de lipbalsem mij wel aan vanille ijs doet denken, haha. Je kunt hem aan de onderkant gewoon makkelijk omhoog en naar beneden draaien en verder sluit de dop ook goed af.


Hier staan nog de Ingrediënten voor de mensen die daar benieuwd naar zijn.


De lipbalsem voelt fijn aan op je lippen, lekker zacht en verzorgend. Hij geeft niet een kleurtje af maar je ziet wel een hele lichte 'vanille' glans, oké dat klinkt vreemd. Nou heb ik eerlijk gezegd nog nooit mijn lippen verbrand door de zon, maar alsnog is die straling niet goed voor je, dus ook niet voor je lippen. Deze lipbalsem gaat straks ook zeker mee naar Florida!

Deze lipbalsem kan je kopen bij Etos. Ik weet niet meer hoe duur hij is, wat me overigens erg stoort.
Floor gooi niet het bonnetje weg voordat je weet dat je hem niet meer nodig hebt .
Op internet kan ik er ook nog niks over vinden, terwijl ik hem toch echt in de winkel heb gekocht.
Hij is waarschijnlijk rond de €2,- à €3,- euro. Zodra ik het weet, zet ik het natuurlijk meteen neer in dit artikel.

Gebruik jij altijd in de zomer een lipbalsem met SPF er in?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik heb zoiets zelf nog nooit gebruikt! Het lijkt me wel fijn, gewoon het idee dat je goed zorgt voor je lippen haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten