Review | Essence Lipliner 06 Satin MauveHeey! Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor een review. Ik ging afgelopen woensdag even de stad in en toen zag ik deze mooie lipliner bij Essence liggen. Het is een potloodje, die erg lijkt op de oogpotloodjes van Essence, maar deze is natuurlijk bedoeld voor je lippen. Ben je benieuwd wat ik van deze lipliner vind? Lees dan snel verder :)
De lipliner is in de kleur 06 Satin Mauve. Het handige aan dit potloodje is dat het potloodje de kleur heeft van de lipliner, zo kun je gemakkelijk zien welke kleur je pakt. Verder zit er een zilveren dop op en kun je het puntje gewoon slijpen alsof het een normaal potlood is!

Je kan hele precieze lijntjes er mee trekken. Je kan het gebruiken om alleen je lippen mee te omlijnen maar je kan ze natuurlijk ook gewoon helemaal inkleuren. Het is een oudroze/paarsige kleur, die lekker aan voelt op zowel je huid als lippen.

Ik vind het een heel leuk kleurtje, maar je moet er wel van houden. Ik heb hier met de lipliner heel mijn lippen ingekleurd en het overleefd zeker een glaasje drinken en een maaltijd. Ik kan het zo de hele dag naar school op hebben en dan zit het aan het eind van mijn school dag ook nog prima, natuurlijk wel iets minder fel. Het is een mooi kleurtje die niet meteen zo heftig is als fel rode lippen.

Essence lipliners kun je kopen bij onder andere de Kruidvat voor €0,99. Ja je las het goed, er staat inderdaad maar 99 cent! Daarvoor kan je hem eigenlijk niet laten liggen en er zijn natuurlijk nog veel meer mooie kleurtjes!

Heb jij al eens een Essence lipliner geprobeerd? 
Liefs,
Floor

Reacties