Mijn zomervakantie planning


Heey! Op heel veel blogs lees ik wat mensen allemaal gaan doen deze zomervakantie, dus het leek mij ook leuk om te vertellen wat ik deze zomer allemaal op de planning heb staan of in ieder geval wil gaan doen. Zomervakantie komt nu toch wel dichtbij dus laten we maar gaan genieten van dat feit. Ben je benieuwd naar de dingen die ik ga doen? Lees dan snel verder :)© Laten we maar gewoon beginnen met het leukste. Ik ga over 2 weken naar Fort Lauderdale, Florida. Ik wacht hier echt al heel lang op en kan niet wachten tot dat het zo ver is! Ik ga trouwens zonder mijn ouders. Wat precies op de planning staat weet ik nog niet maar ik kan echt niet wachten en heb zo veel zin.

© Bloggen. Zoals je misschien gemerkt heb komen er minder artikels online. Vandaar dat ik ook even een tijdelijk uploadschema heb: dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag (allemaal om 06.00u).
Mijn toetsweek is gister namelijk begonnen, dus ik moet nog even tot aankomende vrijdag hard werken. Daarna wil ik weer al mijn tijd en aandacht in het bloggen stoppen, want ik vind het echt zo onwijs leuk :D

© Werken, of dit nou het meest spectaculaire en leuke is van mijn vakantie, nou nee zeker weten niet. Toch moet het gebeuren en heb ik al een paar hele leuke dingen op de planning staan die ik volgend jaar/ volgend schooljaar wil gaan doen. Op zo'n moment is het toch wel handig als je wat geld hebt, haha. Over de dingen die ik allemaal nog wil gaan doen komt binnenkort een artikel online.

© Plezier hebben. Lekker met vriendinnen afspreken en leuke dingen doen, daar is zomer immers toch voor? Ik kan niet wachten om nog tot 's avonds laat buiten te zijn en gewoon plezier te hebben.

© Sporten. Ik hoop dat eindelijk de sportarts (we zijn al van fysio, naar huisarts, naar 32923 bloedonderzoeken, naar kinderarts gegaan) eindelijk kan vinden waarom mijn schenen en enkels toch zo veel zeer doen. Oh en er staat trouwens nog een bezoekje aan de podoloog op de planning als ik terug kom uit Florida. Maar ik heb gewoon weer zin om lekker lang te kunnen lopen en lekker te gaan hardlopen.

© Foto's maken. Ik wil eigenlijk elk leuk moment in mijn vakantie vastleggen. Het lijkt me zo leuk om daar over een paar jaar terug naar te kijken. Sowieso vind ik dat heel leuk om te doen en je moet meer dingen doen die je blij maken vind ik :).

Wat zijn dingen die op jouw planning staan?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Aah Florida is al zo dicht bij! Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat cool die trip naar Florida! Ik wil zooo graag een keer naar de VS! Veel plezier daar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten