Mijn bikini collectie
Heey! Aangezien het de afgelopen dagen zulk lekker weer geweest is (zeker vrijdag) en ik ongeveer over 3 weken naar Amerika ga leek het mij leuk om mijn bikini collectie te laten zien, het zijn er alleen niet zo heel veel, haha. Ben je benieuwd naar mijn bikini's, lees dan snel verder :)

De eerste bikini die ik gekocht heb dit jaar is deze mooie blauwe bikini van de H&M. Ik vind het printje echt ontzettend leuk en de verschillende kleuren blauw ook. Aan de zijkant van het broekje zitten touwtjes waar je een leuk strikje van kan maken ;).
Dit is de volgende bikini die ik heb, met roze en bloemen. Ik ben dol op roze en op bloemen dus dit is een perfecte Floor bikini. Hij komt van Hunkemöller. Het leuke aan deze bikini is dat je de bandjes op verschillende manieren kan dragen, je kan het bovenstukje ook met heel veel verschillende broekjes dragen omdat er veel kleurtjes in de bikini zitten.
Dit is wederom een bikini van de Hunkemöller, dit keer van de Demi collectie. Hij is een mooie legergroene kleur, met koraal en gouden kraaltjes. Hij is best simpel, maar door de kraaltjes toch weer heel leuk.


Als laatst heb ik nog een broekje met een ananasprint, van de primark. Ik had het topje ook gekocht maar die zat echt heel lelijk dus die heb ik terug gebracht, maar vond het broekje zo leuk dat ik hem gehouden heb.

Dit waren dan alweer mijn bikini's, zoals ik al zei niet veel maar ik vind ze wel leuk!

Heb jij al een bikini voor dit jaar?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik heb 4 bikini's! Dit jaar een nieuwe groene gehaald bij de primark. Ik vind de kleur zo mooi.
  Dat ananas broekje kan je super goed combineren met de legergroene bikini vind ik! Jou blauwe bikini vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk! Ik zat daar trouwens ook al aan te denken :)

   Verwijderen
 2. Wauw wat een mooie bikini's heb je! Ik heb zelf een bikini van C&A met limoenen er op! Maar ben dringend op zoek naar nog eentje extra, misschien toch maar eens bij de Hunkemöller kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten