Favorieten Mei

Heey! Wat bizar het is alweer juni en zitten dus halverwege het jaar :0. Ik heb nog steeds het gevoel alsof 2015 net begonnen is. Aangezien het alweer juni is heb ik vandaag mijn favorieten van mei voor jullie. Dit bestaat uit een aantal make-up producten en muziek die ik de afgelopen tijd te vaak geluisterd heb. Laten we maar gewoon lekker beginnen.


Ben je benieuwd waarom al deze producten mijn favorieten zijn geweest afgelopen maand? 
Lees dan snel verder.Mijn eerste favoriet van afgelopen maand is eigenlijk een combinatie van twee producten. Ik meng tegenwoordig de Essence all about matt! foundation met de dag & nachtcrème van Kruidvat. De foundation zonder de crème er doorheen is te oranje voor mijn huid en op deze manier kan je dat makkelijk oplossen en verzorg je je huid meteen. Mocht je benieuwd zijn naar de crème die ik gebruik, kun je de review hier vinden.Ik ben zo ontzettend dol op deze lipstick, dat het bijna vreemd begint te worden. Ik kan hier gemakkelijk 8 uur mee naar school, inclusief eten en drinken, en ik hoef hem niet eens één keertje bij te werken. Hij blijft gewoon de hele dag perfect zitten! Het is een lipstick van H&M in de kleur Dita/Rood.
Bronzer wie gebruikt het tegenwoordig niet. De bronzer die ik de laatste tijd weer heel erg vaak gebruik is de Essence Bronzing compact powder matt in de kleur 02 love to be matt. Ik gebruik het eigenlijk niet op te shapen, maar puur en alleen om een beetje kleur op mijn wangen aan te brengen, meestal gebruik ik dit gewoon lichtjes als blush. Of je deze bronzer nog kunt kopen in de winkel weet ik niet, aangezien ik hem vorig jaar of misschien zelfs wel dat jaar daarvoor al heb gekocht.


Wie kent ze niet? De Lady Speed Stick uit Amerika. Ik heb hem best al een tijdje maar ook een behoorlijk lange tijd niet meer gebruikt, tot dat ik 2 weken geleden even geen zin had in spuit deo. Ik heb de Sensitive Aloe Protect variant en hij ruikt echt lekker, maar het belangrijkste hij werkt ontzettend goed!Concealer, ik kan echt niet zonder dit product. Deze concealer dekt prima, voelt lekker romig aan en is helemaal niet duur. Zoals je kan zien is die van mij zo goed als op, maar hij moet het nog even overleven. Dit is trouwens echt al mijn 4e, dus dat zegt wel hoe blij ik er mee ben. Ik heb deze Essence Coverstick in de kleur 01 Matt Sand.

Dat waren dan alweer al mijn make-up en verzorging favorieten van de maand mei. Zoals beloofd zit er bij deze versie ook nog wat muziek verwerkt, want iedereen houdt toch van muziek.

No Control - One Direction
Live While We're Young - One Direction
Impossible - Maddi Jane
The Weight - Shawn Mendes

Wat waren jouw favorieten van de maand mei?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten