7 Redenen waarom de zomer leuk is

Heey! Aangezien het sinds zondag officieel zomer is, leek het me wel leuk om een lijstje te maken met dingen waarom de zomer leuk is. Nou moet ik eerlijk toegeven dat het weer mij voorlopig nog even teleurstelt, zeker met al die regen en onweer gister.


1. Alles is eigenlijk leuker om te doen in de zomer. Fietsen is minder erg, dat stukje naar de supermarkt lopen valt eigenlijk ook wel erg mee en zelfs even op iemand wachten buiten is niet eens meer erg.


2. Heerlijk korte broekjes en rokjes/jurkjes aan. Ik vind het echt heerlijk om in korte broekjes en jurkjes te lopen en lekker zonder jas aan te chillen.

3. Ijs! Ijs is natuurlijk altijd een goed plan, maar niks is zo lekker dan op een warme zomerdag lekker even afkoelen met een ijsje.

4. Zwemmen. Ik ben echt niet iemand die heel erg van zwemmen houdt, maar zodra het zomer is en je lekker buiten kan zwemmen vind ik het toch altijd veel leuker.

5. Mensen zijn blijer. Als het regent of heel hard waait hoor je mensen nog al vaak zeuren en is de stemming meestal minder gezellig dan wanneer het zonnetje lekker schijnt.

6. Je kan lekker lang buiten blijven 's avonds zonder dat je het gevoel hebt dat het daadwerkelijk echt koud wordt. Fijn!

7. Er is over het algemeen meer kleur. Mensen laten toch vaker hun grauwe kleuren thuis als het zonnetje schijnt en dan gaan ze lekker voor iets lichts of zomers. Ook zijn buiten allemaal bloemetjes die mooi bloeien en zie je in tuinen allemaal de leuke kussens naar buiten komen waardoor alles er opeens een stuk gezelliger uit ziet. 

Eigenlijk komt het er op neer dat de zomer gewoon veel leuker is, iedereen vrolijker is en je veel meer buiten bent dan normaal. Heerlijk! Nou laat het lekkere weer maar komen hoor :)

Wat zijn dingen die jij leuk vind aan de zomer?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik ben het helemaal met je eens!
    Ik vind alleen dat de zomer wel erg lang op zich laat wachten...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten