Tv programma's die ik vroeger keek #1

Heey! Het leek mij wel eens leuk om het over de tv programma's te hebben die ik vroeger keek, aangezien ik toen veel vaker tv keek dan nu. Ik weet niet of sommige programma's nog steeds op tv zijn, maar goed ze waren er in ieder geval ook al toen ik nog jonger was :)

Rocket Power

Dit keek ik vroeger echt altijd op Nickelodeon. Ik vond alles wat ze deden echt gaaf en het leek mij echt super chill om door de stad te skaten enzo!Winx Club

Als iets mij echt gelukkig maakte dan was het wel Winx Club. Ik keek laatst een oude dvd terug van mij met mijn oppaskindjes en ik moet zeggen dat ik het nog steeds best wel leuk vind, De zes vriendinnen Bloom (blauw), Stella (oranje), Musa (rood), Flora (roze), Layla (groen) en Tecna (paars) beschikken over magische krachten en leren op de fee├źnschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen. Vooral het moment dat ze die pakjes aan deden was vroeger echt mijn favoriet!

Spongebob

Hiervan weet ik zeker dat het nog op tv wordt uitgezonden want ik keek het laatst nog. Dit vond ik vroeger echt geweldig en ik denk dat iedereen het wel kent? Vooral de aflevering met fantasie is mijn favoriet.

Totally Spies

Totally Spies was natuurlijk ook echt geweldig met Alex, Clover en Sam.De meiden  zijn drie geheim agenten bij de wereldorganisatie voor mensenbescherming, die wereldwijd tegen de criminaliteit strijden. Topbaas Jerry vertelt de meiden wat hun opdrachten zijn, daarbij krijgen ze altijd te gekke gadgets die je zelf ook gewoon wil hebben. Dit keek ik laatst ook op dvd met mijn oppaskindjes en is wederom nog steeds leuk, haha.

The Suite Life of Zack & Cody (Het Hotelleven van Zack & Cody)
De populairste tags voor deze afbeelding zijn:
De tweeling Zack (Dylan Sprouse) en Cody (Cole Sprouse) woont met hun moeder Carey in een hotel genaamd The Tipton, gesticht door de vader van London. De twee zetten met hun gedrag regelmatig het hotel op stelten. De twee jongens zijn heel verschillend. Zack flirt met meisjes, doet niet z'n best op school en is bij tijd en wijle onaardig naar zijn omgeving toe. Het karakter van broer Cody is het tegenovergestelde. .


Elke aflevering bevat doorgaans twee verhalen. Een primair plot dat draait om Zack en Cody en een extra plot dat draait om London Tipton (Brenda Song), de verwende en onbeleefde dochter van de hoteleigenaar, of Zack en Cody's oppas Maddie Fitzpatrick (Ashley Tisdale).

Natuurlijk zijn er nog veel meer programma's die ik vroeger keek, maar die bewaar ik voor een deel 2 van dit artikel :)

Wat zijn programma's die jij vroeger keek op tv?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ooh dit keek ik ook allemaal haha. En Beugelbekkie en toen ik nog wat kleiner was vond ik De Drieling helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa Beugelbekkie keek ik ook altijd! Ik was eigenlijk alweer helemaal vergeten dat dat ook nog bestond, haha

   Verwijderen
 2. Ik keek dit ook altijd! Sommige dingen zijn inderdaad nog steeds wel eens leuk om te kijken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha leuk artikel! ik keek ze allemaal vroeger. totally spies vind ik stiekem nogsteeds leuk.


  www.goldandurban.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten