To Do List Mei

Heey! Ik weet dat het alweer 4 mei is, maar het is nooit te laat voor een to do list! Maar meiden, het is alweer mei :O, waarom gaat het allemaal zo snel, haha. Voor mijn gevoel is het gewoon nog 1 februari. Oké laten we maar gewoon beginnen. Hahaha

Video's filmen

Ik vind het maken van video's zo ontzettend leuk dat ik er weer meer wil gaan maken en ook ander soort video's dan alleen maar van die praat video's, maar die blijven natuurlijk ook leuk!Solliciteren

Hahaha, dit is zo niet Floor. Maar goed geld is toch gewoon leuk en dan kan ik ook weer leukere dingen doen. Ik heb wel al een paar keer gesolliciteerd, maar daar wilde ze liever iemand met werkervaring en zolang niemand me ergens laat beginnen, komt die ervaring nooit, maar goed!

Nieuwe haarstijlen leren

Niks vind ik zo leuk als nieuwe dingen leren, zeker als het haar gerelateerd is. Ik ken gelukkig genoeg leuke YouTube accounts die genoeg mooie haarstijlen hebben die ik eens lekker ga oefenen, haha.

Water drinken

Zoals gewoonlijk staat dit ook weer op mijn lijstje, nu moet ik het alleen echt eens gaan doen!

Hockey play offs kijken

Als ze uitgezonden worden op tv ga ik altijd lekker hockey kijken. Ik vind het zo onwijs leuk om te kijken. Eigenlijk ook om te doen, maar goed dat kan voorlopig nog niet. Het is trouwens wel van de Hoofdklasse en dan kijk ik natuurlijk het liefst naar de vrouwen, ondanks bij de mannen meestal meer gebeurt

Wat zijn jouw hoofdplannen voor mei?
Liefs,
Floor

Reacties