The Guilty Pleasures Tag + mini update

Heey! Vandaag vond ik het wel weer tijd voor een tag, maar eerst wil ik nog even iets vertellen. Zoals jullie kunnen zien is er de laatste afgelopen maand niet elke dag een artikel online geweest en soms zelfs meerder dagen, eerst kwam het omdat ik een tijdje niks leuks en origineels kon bedenken. Nu komt het omdat mijn toetsweek over ongeveer 2 weken begint en ik nog helemaal niks weet en dus nog heel veel moet doen. Verder mis ik ook wat lesjes door dokter- en ziekenhuisbezoekjes, dus dat moet ik dan allemaal weer thuis doen. Oké genoeg gehad over mij, laten we maar gewoon lekker met de tag beginnen!


Film: 50 Shades of Grey
Ik weet dat de meningen over de film erg verdeeld zijn, de helft vind het (ontzettend) leuk en de andere helft moet er niet aan denken om het te kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best wel een leuke film vond en wil eigenlijk ook 50 Shades of Darker en 50 Shades of Freed zien, maar daar moeten we nog best wel lang op wachten.Serie: Days of Our Lives
Dit kent waarschijnlijk niemand, maar als je het een goede samenvatting moet geven is het de betere  en Amerikaanse versie van GTST, als je het toch ergens mee zou moeten vergelijken wat men wellicht kent. Nou zodra je dat woord in je mond hebt krijg je natuurlijk al de benodigde reacties over je heen, maar ik denk altijd dan: kijk het eerst voordat je oordeelt.

Muziek: One Direction
Voor de mensen die het nog niet weten, ik ben een grote One Direction fan. Je mag ze ontzettend stom vinden, maar ik ben echt dol op ze. Alle liedjes vind ik ontzettend leuk en ik vind de jongens zelf ook echt leuk! Nou waren de afgelopen maanden niet zo leuk, met dat Zayn wegging, maar we hebben ook weer heel veel leuke dingen gehad natuurlijk.

Snack: Appels, knijpfruit of chips
Ja dit is een lekker bij elkaar geraapt zooitje. Ik ben echt ontzettend dol op appels, gewoon omdat we ze altijd in huis hebben en lekker makkelijk te eten zijn. Knijpfruit is bij mij ook altijd welkom, maar er zit wel zo veel suiker in en dat is dan natuurlijk weer jammer. En van chips houdt iedereen wel toch?


Activiteit: Zingen (en laat ik dat nou net niet kunnen) door Twitter scrollen en YouTube.
Altijd als mensen vragen wat je doet als je thuis bent dan is mijn antwoord eigenlijk altijd standaard YouTube video's kijken, ik vind dat echt ontzettend leuk! Verder ben ik ook vaak op mijn telefoon te vinden en scrol ik lekker door Tumblr, Twitter en alle leuke # (misschien die met One Direction te maken hebben, wie weet). En zingen doe ik eigenlijk altijd, maar kan het helaas niet, haha. Oh ik kan trouwens sinds kort Blackalicious Alphabet Aerobics helemaal uit mijn hoofd meezingen, toch stiekem wel een klein beetje trots.

Absurde verzameling/ belachelijke aankoop: Nagellak
Ik heb meer dan 100 potjes, waarvan ik meer dan de helft eigenlijk niet eens draag. Maar dan komt mijn ik kan niks weg doen drang naar boven: want stel je voor je hebt net die ene kleur nodig en die heb je dan niet meer, nou dan bewaren we hem maar. Terwijl je hem vervolgens 23 jaar later nog steeds niet hebt opgedaan.

Crush: Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Luke Hemmings en Ashton Irwin, eigenlijk nog veel meer. :3
Oke, laten ze nou toevallig allemaal in een (boy)band zitten en laat menig mens daar nou niet van houden. Ik hou van ze allemaal en wil best allemaal met ze trouwen, geen probleem, haha

Dat was dan alweer de tag! Voor de mensen die mij persoonlijk kennen moet dit vast geen verrassing zijn, haha.

Wat zijn jouw guilty pleasures bij  deze onderwerpen?
Liefs,
Floor


Reacties

 1. Ga je naar het One Direction concert in België op 13 juni?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik moest echt lachen om het stukje crush :p. Kleine One Direction obsessie toevallig?
  Ik moet echt nog een keer 50 shades of grey gaan kijken, hij lijkt me wel leuk, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klein beetje misschien :3. Fifthy Shades of Grey is ook wel leuk hoor, zeker doen!

   Verwijderen

Een reactie posten