Terug Blik Mei

Heey! Zoals jullie misschien wel weten maak ik vaak aan het begin van de maand een artikel over de dingen die ik die maand allemaal wil doen. Het leek mij vandaag wel leuk (aangezien het de laatste dag van mei is) om eens terug te kijken naar de maand en of ik ook echt daadwerkelijk dingen van mijn to do lijstje gedaan heb. Wil je mijn to do list mei artikel lezen, kun je die hier vinden.


  • Als eerst stond er op mijn lijstje video's filmen. Nou heb ik inderdaad 1 video gefilmd (leren verwachtingen vs realiteit), maar dat is natuurlijk niet de hoeveelheid die ik in gedachte had. Wie weet lukt het in de maand juni wel :)
  • Het volgende op mijn lijstje was solliciteren. Dat had ik inderdaad al bij een paar dingen gedaan in februari, maar daar kreeg ik afgelopen maand opeens een telefoontje van of ik nog steeds opzoek was naar een baantje en op gesprek wilde komen. Nou zo gezegd zo gedaan en nu werk ik dus bij La Place.
  • Nummer drie was nieuwe haarstijlen leren, dit heb ik eerlijk gezegd niet echt gedaan. Ik heb natuurlijk wel gewoon op YouTube naar haartutorials gekeken, maar verder niet echt er mee geoefend.
  • Toen kwam het onderdeel water drinken en ik moet zeggen dat dit behoorlijk goed gelukt is, misschien niet elke dag 2 liter maar het komt er zeker in de buurt van, jeah
  • Hockey play offs kijken. Dit heb ik zeker gedaan met heel veel plezier en heb er ook meteen een verslag voor gym over geschreven. Ik heb het hele jaar nog niet gegymd dus moest een vervangende opdracht doen.
Dit was dan alweer alles wat er op mijn lijstje stond, niet heel veel bijzonders.

 

Maar ik heb natuurlijk ook nog andere dingen gedaan die niet op dit lijstje stonden
  • Ik heb natuurlijk mijn eerste en tweede werkdag gehad en als jullie dit lezen is de kans aanwezig dat ik ook weer aan het werk ben (dit keer van 11.00 tot sluit)
  • Heerlijk in het zonnetje gezeten toen het zo lekker weer was met Pinksteren, vond mijn zonneallergie alleen niet zo leuk. 
  • En als laatst ben ik nog naar de tandarts geweest en had ik weer heel goed gepoetst.
Wat heb jij deze maand allemaal gedaan?

Liefs,
Floor

Reacties